Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 18:13

Με νίκη στο Final Four [vid]

Αν και το παιχνίδι κορασίδων μεταξύ του ΑΜΣ Φιλωτίου και Ηφαίστου Σαντορίνης δεν είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρων οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή στο ΔΑΚ Νάξου, όπου η ομάδα του Σπύρου Κελμάερ κατάφερε να πάρει δύσκολη νίκη, κόντρα στο Φιλώτι που έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου.

THIRA VITA-EPSILONΗ ομάδα της Σαντορίνης που ήδη έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο finalfourπήρε μια δύσκολη μεν, αλλά δίκαιη νίκη μέσα στο κλειστό της Νάξου, όπου κατά διαστήματα έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ απέναντι στον ΑΜΣ Φιλωτίου που στάθηκε αντάξια στο τερέν.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού και η παρουσία γονιών από την Σαντορίνη στις εξέδρες του ΔΑΚ μεταξύ αυτών και η ιδιοκτήτρια της vitaepsilon, ενός από τους κύριους υποστηρικτές του Ηφαίστου Θήρας.

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου – Ήφαιστος Θήρας 0-3 (20-25, 18-25, 23-25)

ΑΜΣ Φιλωτίου (Φραγκίσκος): Μανιού, Ψαρρά, Καλαβρού, Μουστάκη, Βασιλάκη Μ., Αντωνίου, Βασιλάκη Μ., Τσακωνιάτη Δ., Τσακωνιάτη Χ.

Ήφαιστος Θήρας (Κελμάερ): Πετσούκη, Λιαποπούλου, Καφούρου, Καρνάβα, Γιάντσε, Νταβαρινού, Κίλγα, Λαζάρου, Μαρκοζάννε, Παπαϊωάννου, Νικολαϊδου, Γαλανού.

Φωτογραφίες εδώ

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πεοπονητής του Ηφαίστου Σπύρος Κελμάερ, που είναι και μέλος της Τ.Ε. Κυκλάδων παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο sportcyclades.gr. Δείτε τι είπε:

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares