Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 23:02

150 παιδιά στο παρκέ του ΔΑΠΠΟΣ

Αθλοπαιδιές Δημοτικών Σχολείων Θήρας Πετοσφαίρισης  αγοριών και κοριτσιών στο Κλειστό Γυμναστήριου του ΔΑΠΠΟΣ Αθλοπαιδιές Δημοτικών Σχολείων Θήρας Πετοσφαίρισης αγοριών και κοριτσιών στο Κλειστό Γυμναστήριου του ΔΑΠΠΟΣ

Στο κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το άθλημα της Πετοσφαίρισης το γνωστό μας και ως " Βόλεϊ" με την συμμετοχή 80 αγοριών - 70 κοριτσιών να αγωνίζονται στο παρκέ, σε συνέχεια του προγράμματος των σχολικών αθλοπαιδιών των δημοτικών σχολείων Θήρας.

Τα παιδιά για 4 περίπου ώρες έπαιξαν στο παρκέ του κλειστού Γυμναστηρίου με τα σχολεία τους όπου και γνώρισαν τα μυστικά του αθλήματος του Βόλεϊ που ανθεί τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία στο Νομό Κυκλάδων με ομάδες σε άνδρες και γυναίκες σε Α1 - Α2 Εθνικές κατηγορίες αλλά στο νησί μας με την τοπική μας ομάδα του Α.Ο. Θήρας στην Α2 Γυναικών.

Αξίζει να τονίσουμε ότι επίσης πολύ ευχάριστη και όμορφη νότα στους αγώνες αυτούς έδωσαν τα κορίτσια του χορευτικού τμήματος του Δημοτικού Σχολείου της Οίας που σε ρυθμούς μοντέρνας μουσικής και σε συνδυασμό με τους υπέροχους αγώνες χόρεψαν κατά την ανάπαυλα των αγώνων .
Οι γυμναστές έδωσαν στα παιδιά την χαρά και την γνώση της αθλοπαιδιάς. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά και στους γυμναστές για την προσπάθεια τους και για το αθλητικό τους πνεύμα!
Οι γυμναστές των σχολείων φεύγοντας ευχαρίστησαν το ΔΑΠΠΟΣ για την φιλοξενία τους στο χώρο του κλειστού Γυμναστήριου και την ηχητική υποστήριξη του Δήμου Θήρας ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά η οποία αναμένεται να είναι το ίδιο και περισσότερο δραστήρια.

Φωτογραφίες εδώ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BANNER PAS NAXOU 2021

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares