Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 23:51

"Μπροστά το Νότιο Αιγαίο": συγχαρητήρια σε ΑΟΘ

Θερμά συγχαρητήρια στον Α.Ο ΘΗΡΑΣ για τη μεγάλη νίκη από τον περιφερειακό συνδυασμό “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” με επικεφαλής τον Γιώργο Χατζημάρκο . Θερμά συγχαρητήρια στον Α.Ο ΘΗΡΑΣ για τη μεγάλη νίκη από τον περιφερειακό συνδυασμό “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” με επικεφαλής τον Γιώργο Χατζημάρκο .

Ανακοίνωση με θερμά συγχαρητήρια εξέδωσε η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" του Γιώργου Χατζημάρκου. Μάλιστα αντιπροσωπεία του συνδυασμού παραβρέθηκε στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου παρακολούθησε τον αγώνα.

Η ανακοίνωση

Θερμά συγχαρητήρια στον Α.Ο ΘΗΡΑΣ για τη νίκη και την άνοδο του στην Α1 γυναικών από τον συνδυασμό “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” ο οποίος είναι και θα συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα.
Η ομάδα βόλεϊ των γυναικών Α.Ο ΘΗΡΑΣ κέρδισε τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με τελικό αποτέλεσμα 0-3 στα σετ.
Η μεγάλη αυτή νίκη της Σαντορινιάς ομάδας σηματοδότησε και την απευθείας άνοδο της στην Α1 γυναικών!
Η Σαντορίνη κέρδισε και τη μάχη της εξέδρας καθότι πανηγύρισε την ανυπέρβλητη νίκη της ομάδας της με 500 περίπου Θηραίους!

Ανάμεσα στους οπαδούς - από τον περιφερειακό συνδυασμό Νοτίου Αιγαίου “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” βρέθηκαν ο υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος και οι υποψήφιες Περιφερειακές Σύμβουλοι Ενότητας Θήρας Ιουλία Καραμολέγκου και Θεώνη Λειβαδάρου .

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares