Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 12:53

Με ήττες ολοκλήρωσαν την παρουσία τους οι γυναίκες του Φοίνικα

Δύο ήττες ήταν ο χθεσινός απολογισμός της γυναικείας ομάδας του Φοίνικα, που ολοκλήρωσε την παρουσία της στα μπαράζ ανόδου στην Α2 της Ζ’ Περιφέρειας.

Η ομάδα μας, που αγωνίστηκε χωρίς τον προπονητή της Αντώνη Βουρδέρη, στάθηκε αξιοπρεπώς και κέρδισε πολύτιμες εμπειρίες.

Δύο σετ (ή αν προτιμάτε ένα βαθμό) χρειάζεται ο ΑΣ Παγγεραγωτικός για να πανηγυρίσει την άνοδο του στην Α2 Γυναικών μετά και την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής του ειδικού τουρνουά ανόδου (Β’ φάση) του Ι’ ομίλου της Β’ Εθνικής Γυναικών οι αγώνες του οποίου διεξάγονται στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Μυτιλήνης.

Στα χθεσινά παιχνίδια (έγιναν τρεις αγώνες) ο Παγγεραγωτικός κέρδισε την νεανική ομάδα του Πολυκράτη Σάμου με 3-1  μετά από μεγάλη μάχη ειδικά στα δύο πρώτα σετ, ενώ Τελχινίδα και Πολυκράτης επικράτησαν με 3-0 του Φοίνικα.

Έτσι στο σημερινό ματς (17.00) ΡΣΦΠ Τελχινίς – ΑΣ Παγγεραγωτικός εφόσον ο Παγγεραγωτικός πάρει δύο σετ φτάνει στους 6 βαθμούς και παίρνει την πρώτη θέση καθώς είναι καλύτερος στην ισοβαθμία από τον Πολυκράτη, ενώ σε περίπτωση ήττας του με καθαρό σκορ (3-0 ή 3-1) τότε η ομάδα της Σάμου θα πάρει το εισιτήριο για την Α2 Γυναικών.

ΑΟ Πολυκράτης – ΑΟ Φοίνικας Σύρου 3-0 (25-21, 25-14, 25-21)
ΑΟ Πολυκράτης (Νικολαΐδης): Παπαγεωργίου, Γεωργιάδη, Βαλιδάκη, Γιοκαρίνη, Κοττορού, Μηλιώτου, Κρητικού –λ, Λιάπη, Χατζηκυριάκου, Βουρλιώτη, Αιμιλιανού
ΑΟ Φοίνικας Σύρου (-):Αργυριάδου, Μουστάκα, Σαμπαζιώτη, Σταθοπούλου, Κάμπαξη, Τσάπαλα, Ρούσσου –λ, Κοσιάντου

ΑΟ Φοίνικας Σύρου – ΡΣΦΠ Τελχινίς 0-3 (21-25, 18-25, 17-25)
ΑΟ Φοίνικας Σύρου (-): Κάμπαξη, Αργυριάδου, Μουστάκα, Σαμπαζιώτη, Σταθοπούλου, Τσάπαλα, Κοσιάντου –λ
ΡΣΦΠ Τελχινίς (Τσιντομηνάς): Μαθιουδάκη,, Μπρατσάλη, Βλαχάκη, Λαγάκη, Μητροπούλου, Μπαλή, Αμορανίτη Ν. –λ, Γιαννέλη, Τζανακάκη, Αμορανίτη Ε., Κώτη.

Η βαθμολογία
1. ΑΟ Πολυκράτης (7-3) 6
2. ΑΣ Παγγεραγωτικός (6-3) 5
3. ΡΣΦΠ Τελχινίς (3-3) 3
4. ΑΟ Φοίνικας Σύρου (2-9) 1

Του Δημήτρη Ζολώτα

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares