Κυριακή, 27 Απριλίου 2014 03:01

"ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ" των Κυκλάδων οι Κορασίδες του Φοίνικα

Μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που έγινε χθες το βράδυ (20:00) στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου οι Κορασίδες του Φοίνικα στέφτηκαν πρωταθλήτριες Κυκλάδων, κερδίζοντας δύσκολα 3-1 σετ στον τελικό την αντίστοιχη ομάδα του ΑΣΕ Νεωρίου.

Λίγο νωρίτερα ο Πανναξιακός ΑΟΝ κατέκτησε την 3η θέση στις Κυκλάδες, καθώς στον μικρό τελικό νίκησε με 3-1 σετ τον Ήφαιστο Σαντορίνης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση, που έγινε υπό την αιγίδα του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ ήταν άψογη, ενώ το αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων ανάγκασε σε πολλά χειροκροτήματα τους φίλους του αθλήματος που βρέθηκα στις εξέδρες του κλειστού του ΔΑΚ Νάξου.

Καρδιοχτύπησαν

Σαφώς και η καλύτερη ομάδα πήρε δικαιότατα το πρωτάθλημα Κυκλάδων, καθώς ο Φοίνικας έπαιξε το καλύτερο και πιο σταθερό βόλεϊ από τις τέσσερις φιναλίστ. Οι πρωταθλήτριες έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου, έχοντας ως απώλεια μόλις ένα σετ από το Νεώριο, που ήταν η έκπληξη της διοργάνωσης και λίγο έλειψε να πάει τον τελικό στο τάι μπρέικ, αφού το 4ο και τελευταίο σετ του τελικού κρίθηκε στο 27-25, με τον τελευταίο πόντο να αμφισβητείτε έντονα από το Νεώριο.

Όπως ήταν φυσικό η κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγυρίστηκε δεόντως από τις παίκτριες του Φοίνικα, ο οποίος πρόσθεσε ακόμη έναν τίτλο στο πλούσιο παλμαρέ του Συλλόγου.

Διαιτητές: Μουστάκη – Γρατσίας. Σημειώτρια: Τσακωνιάτη

Φοίνικας – Νεώριο 3-1. Τα σετ: 22-25, 25-12, 25-21, 27-25.

Συνθέσεις

ΑΟ Φοίνικας (Αλτουβάς): Βασιλικού, Φιλιππα, Δελασουδα, Τσάπαλα, Βαρθαλίτου, Ξαγοράρη, Κοσιάντου, Χαλβατζη, Σαμπαζιώτη, Ρούσσου Α., Γιαλόγλου, Ρούσσου Κ.

ΑΣΕ Νεωρίου (Κυριακόπουλος): Μπουντούρη, Βασάλου, Ξαγοράρη, Παπαθανασίου, Πρίντεζη, Κοκμότου, Βαρσάμη, Πελέκη, Χατζηγεωργίου.

Έκπληξη

Πολλοί περίμεναν το ζευγάρι του Μικρού Τελικού να είναι αυτό που θα διεκδικούσε το τρόπαιο του Πρωταθλήματος, όμως ο Πανναξιακός και ο Ήφαιστος δεν στάθηκαν καλά στους ημιτελικούς, με αποτέλεσμα να παίζουν χθες το απόγευμα για τις θέσεις 3-4.

Όπως και ο τελικός έτσι και ο Μικρός Τελικός ήταν ένα ποιοτικό παιχνίδι με διακυμάνσεις στο σκορ και ωραίο θέαμα από τις δύο ομάδες. Ο Πανναξιακός ήταν η ομάδα που είχε καλύτερη απόδοση, φτάνοντας τελικά στη νίκη που του έδωσε την 3η θέση στο finalfour.

Διαιτητές: Μουστάκη – Γρατσίας. Σημειώτρια: Τσακωνιάτη

Συνθέσεις

Πανναξιακός ΑΟΝ – Ήφαιστος 3-1. Τα σετ: 25-20, 15-25, 25-18, 25-19.

Πανναξιακός ΑΟΝ (Φραγκίσκος): Αναγνώστου, Μαυρομάτη, Βαλληνδρά, Παντελιά, Κατσούλη, Γεροντή, Ρώτα, Βασιλάκη, Σορώκου, Νικολαράκη, Ζαζάνη.

Ήφαιστος Θήρας (Κελμάερ): Πετσούκη, Λιαποπούλου, Καφούρου, Καρνάβα, Ταμπάκου, Μαρκοζάννε, Νικολάϊδου, Γιάντσε, Λαζάρου, Γαλανού.

Δείτε 183 φωτογραφίες από τους τελικούς εδώ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares