Κυριακή, 08 Ιουνίου 2014 21:13

Η διεθνής Αρτακιανού στον ΑΟ Θήρας

Με τον καλύτερο τρόπο κάλυψε την θέση του Λίμπερο ο ΑΟ Θήρας, καθώς σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση διεθνής και πρώην παίκτριας του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Μαριαλένα Αρτακιανού.

Η Αρτακιανού μόλις στα 20 της χρόνια αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας Γυναικών, ενώ είναι γέννημα θρέμα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όπου αγωνίζεται από τα τμήματα των ακαδημιών. Τις χρονιές 2009, 2011 και 2012 έχει ψηφηστεί ως το καλύτερο Λίμπερο του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Όπως γίνεται αντιλιπτό μετά την απόκτηση των Τένεβα – Αρτακιανού ο ΑΟ Θήρας βρίσκεται σε καλό δρόμο όσον αφορά τα μεταγραφικά του, καθώς στοχεύει σε παίκτριες που μπορούν να κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Μάλιστα πηγές από το νησί της Θήρας αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει συμφωνία με ακόμα μία παίκτρια η οποία θα ανακοινωθεί της επόμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας

Κυρίες και κύριοι,

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας ανακοινώνει την απόκτηση της κ. Μαρία Ελένη Αρτακιανού για ένα χρόνο. Η αθλήτρια αγωνίζεται στη θέση λίμπερο και αποτελεί ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας μας. Το Δ.Σ. καλωσορίζει την κ. Αρτακιανού στην οικογένεια του Α.Ο. Θήρας και εύχεται στην νεαρή αθλήτρια υγεία και καλές εμφανίσεις.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Σκοπελίτης

ARTAKIANOY ETHNIKHARTAKIANOY ETHNIKI 1

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares