Σάββατο, 05 Ιουλίου 2014 16:14

Από τον Πανναξιακό στον ΑΟ Θήρας η Καρπουζά

Ακόμα μία διεθνή παίκτρια απόκτησε ο ΑΟ Θήρας, καθώς σήμερα η διοίκηση του σωματείου από την Σαντορίνη ανακοίνωσε την συνεργασία του με την διαγώνια Άννα Καρπουζά, η οποία το τελευταίο διάστημα ήταν ελεύθερη να διαπραγματευθεί την μεταγραφή της.

KARPOYZAΗ ύψους 1,92 Κρητικιά τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τα χρώματα του Πανναξιακού, όπου είχε εξαιρετικές εμφανίσεις με αποκορύφωμα αυτής του τελικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό που έγινε στην Πύλο, όπου η 24χρονη με την παρουσία της κέντρισε αρκετά βλέμματα, που λίγο αργότερα της έφεραν την κλήση της στην Εθνική ομάδα.

Η καριέρα της Άννας Καρπουζά έχει ξεκινήσει από τον Πανχανιακό και αφού αγωνίστηκε στον Κτησιφών Παιανίας και στον Κένταυρο πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και έπειτα στον Πανναξιακό, με τον οποίο μάλιστα πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 Γυναικών.

Η μεταγραφή θεωρείται μεγάλη επιτυχία για τον ΑΟ Θήρας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η Καρπουζά βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με το Πανναξιακό, όπου ήταν και το πιο πιθανό να συνεχίσει για ακόμη μία χρονιά. Όμως η διοίκηση του ΑΟ Θήρας που φέτος έχει ανεβάσει σημαντικά τον οικονομικό πήχη, κατέθεσε μία πάρα πολύ καλή πρόταση, που η παίκτρια ήταν δύσκολο να αρνηθεί.

Αυτή ήταν η 5η κατά σειρά μεταγραφή του ΑΟ Θήρας (Τένεβα, Αρτακιανού, Οικονομίδου και Βαρουδάκη), ο οποίος πλέον μετά και τις 3 ανανεώσεις συμβολαίοων που έχει πραγματοποιήσει μέχρι αυτή τη στιγμή αριθμεί ένα ρόστερ 8 παικτριών και μέρα με την μέρα αναμένονται οι κινήσεις που θα οριστικοποιήσουν την κατάσταση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας:

Ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πέμπτη κατά σειρά μεταγραφή του. Είναι η κρητικιά Άννα Καρπουζά που πέρυσι αγωνιζόταν για την ομάδα του Παναξιακού. Είναι διαγώνια και προέρχεται από ένα πολύ καλό πρωτάθλημα κάτι που της έδωσε πρόσφατα μια θέση στην εθνική ομάδα. Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ και ευχόμαστε να έχει υγεία και επιτυχίες τόσο προσωπικές όσο και συλλογικές.

Εκ του Δ.Σ Α.Ο.ΘΗΡΑΣ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares