Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 13:37

«Κόλπο» με Καβαθά ο ΑΟ Θήρας

Με τον καλύτερο τρόπο κάλυψε την θέση της Κεντρικού ο ΑΟ Θήρας, αφού σήμερα ανακοίνωσε την συμφωνία του με την πρώην διεθνή παίκτρια της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού Άννα Καβαθά.

KARIERA KAVATHAΠρόκειται για ακόμη μία μεταγραφή που πλέον ανεβάζει ακόμη περισσότερο την ποιότητα της ομάδας της Σαντορίνης, η οποία δείχνει ότι οι βλέψεις της στην Α1 θα είναι εξίσου υψηλές με αυτές των τελευταίων χρόνων.

Βιογραφικό

Η Άννα Καβαθά έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της πετοσφαίρισης στις ακαδημίες του Βύρωνα, όπου με την προαγωγή της στην 1η ομάδα παρέμεινε μέχρι το 2008. Επόμενος σταθμός γι αυτήν ήταν το Μαρκόπουλο, όπου παρέμεινε μέχρι το 2010. Οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούσε με τη φανέλα του Μαρκόπουλου, προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών ελληνικών ομάδων και η ομάδα η οποία την απέκτησε τελικά ήταν ο Ολυμπιακός Πειραιώς. Στον Ολυμπιακό παρέμεινε για τρία χρόνια, κατακτώντας τρία συνεχόμενα Κύπελλα Ελλάδος , όπως και ένα Πρωτάθλημα το 2013. Από το καλοκαίρι του 2013 και μέχρι σήμερα, η Άννα Καβαθά ανήκε στο δυναμικό της ΑΕΚ. Η Κεντρική παίκτρια μετρά επίσης πολλές συμμετοχές με τα Εθνικά χρώματα.

Η ανακοίνωση

Πιστοί στο σχεδιασμό της ομάδος για την περίοδο 2014-2015 που θέλει να παντρεύει το ταλέντο με την πείρα και το νεανικό σύνολο το Δ.Σ. του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ ήρθε σε συμφωνία με την αθλήτρια Άννα Καββαθά. Μετά και την αποχώρησή της από την ΑΕΚ η ταλαντούχα κεντρική είναι πια μέλος της ομάδος της Σαντορίνης. Της ευχόμαστε να είναι γι’αυτήν και τον Α.Ο.ΘΗΡΑΣ μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και χαρές.

Εκ του Δ.Σ

Α.Ο.ΘΗΡΑΣ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares