Σάββατο, 02 Αυγούστου 2014 02:44

Σερβίς στο "Beach Volley 2014 Mikri Vigla"

Με το ταμπλό των Γυναικών ξεκινά σήμερα το "Beach Volley 2014 Mikri Vigla" του ΑΜΣ Φιλωτίου που γίνεται κάθε χρόνο στην όμορφη παραλία της Μικρής Βίγλας στη Νάξο.

Χθες, στο ξενοδοχείο "FINIKAS" στο Πυργάκι της Νάξου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του τουρνουά και έγινε η κλήρωση των αγώνων.

Το σερβίς του 1ου αγώνα θα γίνει 9:30 και στις 12:30 θα ολοκληρωθούν οι αγώνες για τις Γυναίκες. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί από τις 12:30 – 15:00 με τους Άνδρες. Στις 15:00 θα ακολουθήσουν τα προγραμματισμένα eventsμε τον Λευτέρη Ελευθερίου σε πρωταγωνιστικό ρόλο και το παιχνίδι έκπληξη, που μαζί με την επίδειξη μαγιό αναμένεται να δώσουν διαφορετικό χρώμα στο Τουρνουά. Στις 16:00 και μέχρι αργά το απόγευμα το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με αγώνες Ανδρών.

Πρόγραμμα γυναικών 

Αρχικά θα έχουμε τις αναμετρήσεις: Μουστάκη / Γκόλια - Μάρκου / Μαλουσάρη Ο., Οικονόμου / Χάλκου - Μαύρου / Μαλουσάρη Ζ.

Χωρίς αγώνα περνούν στην 2η φάση τα ζευγάρια: Τζήμα / Χρίσπου, Τοτσίδου / Εμμανουηλίδου.

Τα ζευγάρια: Ρίτση / Στεργίου, Οικονομοπούλου Φ / Οικονομοπούλου Μ. και Καραηλία / Τσάπαλα θα περιμένουν στην πρώτη φάση  τους νικητές της πρώτης αγωνιστικής.

Πρόγραμμα ανδρών 

Οι αγώνες θα είναι οι εξής: Πολίτης / Μπογιατζόπουλος - Μπαρμπαρίγου / Δελημπαλταδάκη, Κονταξάκης Γ / Κονταξάκης Σ - Κουτσογιαννόπουλος / Κελίδης, Βαλιδράς / Νοφόρας - Τσινός / Αρβανίτης, Πρίντεζης / Βελέντζας - Ανδριέλος / Κοντόπουλος. 

Έχουμε όμως και τις ομάδες που πέρασαν χωρίς αγώνα. Αυτές θα είναι οι εξής: Γκρίσπος / Τζήμας και Κατσικολιάς / Ψυλάκης που θα περιμένουν νικητές από την πρεμιέρα της πρώτης φάσης.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης (Για φωτογραφίες κάντε κλικ εδώ)

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares