Δευτέρα, 04 Αυγούστου 2014 19:59

«Μαγικό» διήμερο στην Μικρή Βίγλα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το "Beach Volley 2014 Mikri Vigla" που διοργανώθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά από τον σύλλογο μας σε συνεργασία με το Σ.Ε.Τ. Μικρής Βίγλας.

Το φυσικό κάλος της Μικρής Βίγλας σε συνδυασμό με το επίπεδο των αθλητών έκαναν αυτό το 5ο Τουρνουά ίσως το καλύτερο όλων, πράγμα που ανεβάζει το πήχη ακόμη περισσότερο και μας δίνει κουράγιο ώστε του χρόνου να έχουμε μία ακόμη πιο οργανωμένη και αρτιότερη διοργάνωση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας και στάθηκαν αρωγοί στην δύσκολη αυτή διοργάνωση.

Ξεχωριστή τιμή για εμάς αποτέλεσε η παρουσία του Λευτέρη Ελευθερίου, ο οποίος για 2η συνεχόμενη χρονιά ήταν κοντά στην προσπάθεια μας, δίνοντας με την παρουσία του και την καλλιτεχνική του υπόσταση μία ξεχωριστή λάμψη στο τουρνουά μας. Ο Λευτέρης σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε ως προπονητής της Εθνικής beachsoccerτης Βραζιλίας σε έναν αγώνα ποδοβόλεϊ, χαρίζοντας άφθονο γέλιο στους παραβρισκόμενους.

Τα happeningsσυνεχίστηκαν με επίδειξη μαγιό, χορό με μαζορέτες, ευχάριστα μουσικά διαλύματα, διαγωνισμός σερβίς, όπου έλαβαν μέρος οι θεατές των αγώνων και φυσικά χορευτικά από το αντίστοιχο τμήμα του συλλόγου μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ποιότητα των συμμετεχόντων και τα δυνατά ζευγάρια έδωσαν μεγάλο ενδιαφέρον στις αναμετρήσεις με τον ανταγωνισμό να «πιάνει κόκκινα»

Μεγάλοι νικητές στους Άνδρες ήταν οι παίκτες του Φοίνικα Αρβανίτης / Τσινός, που έπαιξαν και νίκησαν με 2-0 σετ (21 – 14, 21 – 17)στον τελικό τον επίσης παίκτη του Φοίνικα Γιώργο Βελέντζα και στον συμπαίκτη του Λεονάρδο Πρίντεζη.

Την 3η θέση κατέκτησαν οι περσινοί νικητές του τουρνουά Γιώργος Κελίδης και Γιώργος Κουτσογιαννόπουλος, οι οποίοι επικράτησαν στον μικρό τελικό των Πολίτη / Μπογιατζόπουλου με 1 -2, ανεβαίνοντας στο 3ο σκαλί του βάθρου.

Στις γυναίκες η Νάντια Μαύρου και Ζένικα Μαλουσάρη ήταν οι μεγάλες νικήτριες, καθώς επικράτησαν στον μεγάλο τελικό απέναντι στις Καραηλία και Τσάπαλα με 2-0 (21-15 και 21-15). Στο 3ο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν χωρίς αγώνα οι Σία Τοτσίδου και η Μελίνα Εμαμνουηλίδου, καθώς οι αδελφές Οικονομοπούλου αποσύρθηκαν λόγω τραυματισμού της μίας.

Σας ευχαριστούμε όλους… ραντεβού την επόμενη χρονιά, όπου με την βοήθεια όλων ο πήχης του τουρνουά αναμένεται να φτάσει ακόμη ψηλότερα.

Το Δ.Σ του ΑΜΣ Φιλωτίου

23456

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares