Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 18:51

«Άλμα» στην Α2 και στον ΖΑΟΝ η Λουλού

Μετά την Άντζελα Βαμβακούση που μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό και στην Α1, την Μαριελένα Καραηλία, που θα συνεχίσει την καριέρα της σε ομάδα της Θεσσαλονίκης (Πεύκα στόχος Α2), στο γκρουπ των Συριανών κοριτσιών που θα παίξουν βόλεϊ σε υψηλότερο επίπεδο προστέθηκε και η Ελπίδα Λουλού, η οποία σήμερα ανακοινώθηκε από τον ΖΑΟΝ, που φέτος έχει ως μοναδικό στόχο την άνοδο του στην Α1 Γυναικών.

LOYLOY2Όρεξη

Η Ελπίδα Λουλού κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της με την συμμετοχή της σε μία ιστορική ομάδα που έχει πάντα υψηλούς στόχους. Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο η 18χρανη ακραία δηλώνει πανέτοιμη για τη νέα πρόκληση, ενώ δεν ξεχνάει και τους ανθρώπους που την βοήθησαν να ανεβεί αυτό το σκαλί:

«Βασικά όλα έγιναν πολύ γρήγορα γιατί μέχρι πριν ένα μήνα δεν είχα μιλήσει με κάποια ομάδα από την Αθήνα. Είμαι πολύ χαρούμενη που από φέτος θα στελεχώνω μια σπουδαία ομάδα όπως ο ΖΑΟΝ και έχω πάρει πολύ σοβαρά αυτή την μεταγραφή, έχω πολύ όρεξη για δουλειά και ελπίζω να βοηθήσω όσο μπορώ την καινούρια μου ομάδα. Γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κύριο Πάτρα που με έφερε σε επαφή με την ομάδα του ΖΑΟΝ. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, τα κορίτσια και το team του ΖΑΟΝ είναι πολύ ευχάριστα και φιλόξενα. τέλος, εύχομαι για την νέα μου ομάδα να πετύχουμε τον στόχο μας για την άνοδο στην Α1!»

Καραηλία

Η Συριανή αθλήτρια στο τέλος των δηλώσεων που έκανε στο sportcyclades.grαναφέρθηκε και στην πρώην της ομάδα τον ΑΣΕ Νεωρίου, αλλά και στην Μαριαλενα Καραηλία, στην οποία όπως είπε χρωστάει πάρα πολλά: «Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλο το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣΕ Νεωρίου, τα κορίτσια της ομάδας και βασικά την Μαριελενα Καραηλία που τόσα χρόνια στην ομάδα με έχει βοηθήσει και με έχει στηρίξει περισσότερο από όλους και έχω πάρει και μάθει πολλά απο εκείνη όσον αφορά το Βόλεϊ».

Η ανακοίνωση του ΖΑΟΝ

"Ο ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση μίας ακόμα Αθλήτριας που θα ενισχύσει το ρόστερ της Γυναικείας Ομάδας Βόλλεϊ για την αγωνιστική σεζόν 2014/15 ΕΛΠΙΔΑ ΛΟΥΛΟΥ, 18 ετών, 1,78 cm, ΑΚΡΑΙΑ (ΑΣΕ ΝΕΩΡΙΟΥ)"

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares