Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 21:00

Γράφει ιστορία αύριο ο Πανναξιακός

Την πρώτη του συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση θα έχει ο Πανναξιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει αύριο (12/11) στις 18:00 την Μινσκ στην Λευκορωσία, όπου βρίσκεται από την Δευτέρα.

Η αυριανή βραδιά είναι μία ακόμη ιστορική για τον Πανναξιακό που θα δώσει τον πρώτο του Ευρωπαϊκό αγώνα. Η ομάδα των Κυκλάδων βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μινσκ της Λευκορωσίας όπου αύριο στις 18.00 αντιμετωπίζει την τοπική Μινχάσκα για το Challenge Cup.

Ο Πανναξιακός μετρά 4 σερί νίκες (μετά την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό) και ταξίδεψε στην Λευκορωσία χωρίς την Αφροδίτη Λαδένη η οποία έμεινε στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε αναλυτικές εξετάσεις μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον ΟΠΕΡ.

«Για τον σύλλογο είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία την οποία απολαμβάνουμε όλοι. Υπάρχει και άγχος αλλά και ενθουσιασμός. Το άγχος έχει να κάνει με το άγνωστο του αντιπάλου αλλά και της όλης διαδικασίας, ενώ ο ενθουσιασμός έχει να κάνει με το ότι όλα τα κορίτσια αλλά και το προπονητικό τιμ θέλουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το όνομα του συλλόγου και στην Ευρώπη. Για κάποια κορίτσια είναι η πρώτη τους εμπειρία σε Ευρωπαϊκό ματς και ελπίζουμε ότι θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο», τόνισε η ακραία του Πανναξιακού Σία Τοτσίδου.

Πηγή: ΕΟΠΕ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares