Σάββατο, 07 Φεβρουαρίου 2015 22:44

Ένα βήμα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος το Νεώριο!

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου διεξήχθη ο αγώνας για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην κατηγορία Παίδων μεταξύ του ΑΣΕ Νεωρίου και του Νηρέα Πάρου.

 

Το ΑΣΕ Νεωρίου επικράτησε με 3-0 σετ χωρίς να βρει ιδιαίτερη αντίσταση από την άπειρη και νέα ομάδα του Νηρέα. Τα σετ ήταν 25-8, 25-13, 25-18.

Για την ομάδα του ΑΣΕ Νεωρίου (Σκρέτας Χ.) αγωνίστηκαν οι: Ροσσολάτος Β., Αργυρός Γ., Μαστρογιαννόπουλος Μ., Ρουσουνέλος Ν., Κουλούρας Ε., Παλαιτσάκης Μ., Σκουλάτος Β., Ντούλος Α., Κρατσούλας Χ., Ρούτσι Τ.

Την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου διεξήχθη ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες στην ιστορία του ΑΣΕ Νεωρίου! Η ομάδα Παγκορασίδων Β’ υποδέχθηκε την ομάδα παγκορασίδων Α’ στα πλαίσια του πρωταθλήματος Κυκλάδων στην κατηγορία Παγκορασίδων. Φέτος είναι η πρώτη φορά που το ΑΣΕ Νεωρίου δηλώνει δύο ομάδες σε κάποια αγωνιστική κατηγορία! Όπως έχει δηλωθεί εδώ και καιρό, η διοίκηση της ομάδας έχει αποφασίσει να προωθήσει όσα περισσότερα παιδιά σε αγωνιστικά τμήματα. Έτσι λοιπόν αυτή την στιγμή εκτός από την ομάδα Παγκορασίδων Α’ που έχει υπό την καθοδήγηση του ο κ. Σκρέτας, έχει δημιουργηθεί και η ομάδα Παγκορασίδων Β’ με 18 κορίτσια ηλικίας 13-9(!) ετών, υπο την καθοδήγηση της προπονήτριας των ακαδημιών κας. Κούτρα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν ακόμη 30-40 παιδιά, κορίτσια και αγόρια που περιμένουν να επανδρώσουν τις αγωνιστικές ομάδες του ΑΣΕ Νεωρίου τα επόμενα χρόνια, αποτέλεσμα της σημαντικής προσπάθειας της Διοίκησης και των προπονητών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το σκορ είχε μικρή σημασία καθώς ήταν γνωστό από την αρχή πως η φετινή χρονιά για την ομάδα Παγκορασίδων Β’ έχει ρόλο εισαγωγής σε αγωνιστική νοοτροπία και η απόκτηση εμπειριών. Παρόλα αυτά οι μικρές αθλήτριες της κας Κούτρα προσπάθησαν να κερδίσουν κάθε εμπειρία από όλες τις φάσεις του αγώνα. Τα σετ ήταν 6-25, 12-25 & 12-25.

Η Διοίκηση και οι προπονητές εύχονται στις μικρές αθλήτριες καλή πρόοδο και σύντομα να πρωταγωνιστήσουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες!

Συνθέσεις:

Παγκορασίδες Β’ (Κούτρα Β.) : Πιτσικάλη Α., Δάσκου Μ., Δάσκου Α., Συνοδινού Ε., Κάτρη Κ., Νίκα Ε., Μιχαηλίδου Ι., Ρούτσι Ν., Θεοδώρου Χ., Ρηγούτσου Ε., Δεσύπρη Κ.,

Παγκορασίδες Α’ (Σκρέτας Χ.) : Κοκμοτού Β., Σκουλάτου Π., Ρούσσου Γ., Παπουτσά Ι., Βαρσαμή Ε., Στεφάνου Α., Κοκμοτού Ν.

paidon-neorio-2015-1

Ένα βήμα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

 

 

Ένα βήμα πριν την κατάκτηση (και) του φετινού Πρωταθλήματος στην κατηγορία Παίδων βρίσκεται η ομάδα του ΑΣΕ Νεωρίου που επιβλήθηκε δύο διαδοχικές φορές του Α.Ο. Φοίνικα την προηγούμενη Πέμπτη 29 Ιανουαρίου με 1-3 και χθες 5 Φεβρουαρίου με 3-1.

 

Συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα του Α.Ο. Φοίνικα μπήκε ζεστά στο παιχνίδι και πήρε το πρώτο σετ με 25-20. Το Νεώριο όμως, διορθώνοντας κάποια λάθη σε υποδοχή και άμυνα ανέβασε ρυθμούς και πήρε τα υπόλοιπα 3 σετ με 23-25, 21-25 και 20-25. Οι θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα σπουδαίο παιχνίδι καθώς οι προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων προσέφεραν συγκινητικές φάσεις με εκπληκτικές άμυνες και επιθέσεις.

 

Στο παιχνίδι που διεξήχθη χθες 5 Φεβρουαρίου το ΑΣΕ Νεωρίου μπήκε νωχελικά και έδωσε την ευκαιρία στον Α.Ο. Φοίνικα να προηγηθεί με 0-1 σχετικά εύκολα και με σκορ 18-25. Στα επόμενα σετ όμως οι παίκτες του Νεωρίου πίστεψαν στην νίκη και παίζοντας ουσιαστικό βόλλευ πήραν τα επόμενα 3 σετ και την νίκη με 25-23, 25-18 και 25-17. Παρούσες στο γήπεδο ήταν και οι μικρές αθλήτριες του ΑΣΕ Νεωρίου που δημιούργησαν φανταστικό κλίμα στις κερκίδες πανηγυρίζοντας κάθε πόντο! Με αυτό το αποτέλεσμα η καθιερωμένη κοπή της πίτας της ομάδας μας στο Φουαγιέ του Κολυμβητηρίου την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 13:00 αποκτά εορταστικό χαρακτήρα καθώς το ΑΣΕ Νεωρίου έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή Κυκλάδων στην κατηγορία των εφήβων και εκτός απροόπτου θα κατακτήσει και τον τίτλο του πρωταθλητή και στο Παιδικό πρωτάθλημα!

 

Η Διοίκηση της ομάδας και ο προπονητής θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές καθώς καταφέρνουν να προσπερνούν το πρόβλημα των ελαχίστων προπονήσεων και να κάνουν την μια προπόνηση εβδομαδιαίως τόσο ουσιαστική!

 

Συνθέσεις ομάδων:

 

ΑΣΕ Νεωρίου: (Χρ. Σκρέτας), Ροσσολάτος Β., Μαστρογιαννόπουλος Μ., Κουλούρας Ε., Ντούλος Α., Ρούτσι Τ., Κρεατσούλας Χ., Ρουσουνέλος Ν., Αργυρός Ν., Αργυρός Γ., Παλαιτσάκης Μ., Σκουλάτος Β.,

 

Α.Ο. Φοίνικας: (Α. Χατζηαντωνίου - Γ. Αλτουβάς), Ρηγούτσος Α., Φίλιππας Γ., Αλτουβας Γ., Ρούσσος Μ., Μολάι Μ., Κωσταρίδης Σ., Μαυράκης Ε., Χαλβατζης-Δεριζιώτης Θ., Σαϊπας Σ., Βεντούρης Π., Βελούδης Σ.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares