Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 21:42

Σε αναζήτηση του αντικαταστάτη

Ομόφωνα αποδεκτή έγινε από το Δ.Σ. του ΑΟ Θήρας η παραίτηση της Ελένης Μεμετζή από την τεχνική ηγεσία του Συλλόγου της Σαντορίνης.

Η διοίκηση του ΑΟ Θήρας, μετά την αποδοχή του αιτήματος της Ελένης Μεμετζή, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι εκτός του ονόματος του Ζόραν Κόβαζιτς που ακούστηκε σήμερα, στο τραπέζι έχουν πέσει και ονόματα από την Ελληνική αγορά.

Όπως και να έχουν τα πράγματα οι επόμενες ημέρες αναμένονται ενδιαφέρουσες όσον αφορά τον αντικαταστάτη στον πάγκο, καθώς και στις απαντήσεις του ΑΟ Θήρας στα όσα γράφτηκαν σχετικά με το διαζύγιο με την Ελένη Μεμετζή.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας αναφέρει τα εξής:

Σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2015 σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με θέμα την αίτηση παραίτησης της προπονήτριας Ελένης Μεμετζή αποφασίστηκε με απόλυτη πλειοψηφία να γίνει δεκτή η παραίτηση, η οποία ετέθη τηλεφωνικώς στο Δ.Σ. και σε χρόνο λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού στη Θεσσαλονίκη με Ηρακλή.

Λαμβάνοντας υπόψη τους λόγους παραίτησης που δημοσιοποιήθηκαν μέσω της ιστοσελίδας VolleyPlanet επιφυλασόμεθα να απαντήσουμε με την παράθεση των αληθινών γεγονότων. Η διοίκηση βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση προπονητή προσπαθώντας για την καλύτερη δυνατή λύση μιας και η χωρίς προειδοποίηση παραίτηση της κ. Μεμετζή τυγχάνει να γίνει σε χρόνο που ο σύλλογος βρίσκεται σε συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Με τιμή

Το Δ.Σ. Α.Ο.Θήρας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares