Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 20:38

Όλη η Σύρος μία γροθιά!!!

Ανακοίνωση Φοίνικα για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και επίσκεψη αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτη, δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης Γ. Μαραγκού και προέδρου Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γ. Ρούσσου στην προπόνηση της ομάδας Ανακοίνωση Φοίνικα για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και επίσκεψη αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτη, δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης Γ. Μαραγκού και προέδρου Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γ. Ρούσσου στην προπόνηση της ομάδας

Στους ρυθμούς των δύο πολύ σπουδαίων αγώνων με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση της Volleyleague ΟΠΑΠ 2014-2015 κινείται η Σύρος!

Αύριο Παρασκευή και την Κυριακή η ομάδα της καρδιάς μας, ο Φοίνικας, έχει την ευκαιρία να πανηγύρισει την πρόκρισή του στους τελικούς για δεύτερη φορά στην ιστορία του!

Για να το πετύχει όμως αυτό χρειάζεται πολλά πράγματα, αλλά κυρίως την υποστήριξη του υπέροχου κόσμου του! Το γήπεδο πρέπει να θυμίζει τους τελικούς της σεζόν 2011-2012 με τον Ηρακλή, αλλά και τους περσινούς ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό!

Αύριο στις 19:00 όλοι πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο και να δημιουργήσουν την μοναδική ατμόσφαιρα που μόνο αυτοί ξέρουν!!!

Επίσκεψη εμψύχωσης από Λεονταρίτη-Μαραγκό-Ρούσσο

Στο πλαίσιο αυτό, πριν από την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης, την ομάδα επισκέφθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος.

Οι τρεις άνδρες, συνοδευόμενοι από μέλη της διοίκησης του Φοίνικα, συνομίλησαν με τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο, τους εμψύχωσαν και εξέφρασαν την ευχή το βράδυ της Κυριακής να πανηγυρίζουν όλοι μαζί την πρόκριση στους τελικούς!

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και η αισιοδοξία όλων διάχυτη!

* Υπενθυμίζεται ότι στους δύο αγώνες με τον Ολυμπιακό, όπως και όλη τη σεζόν, η είσοδος για παιδιά και εφήβους είναι δωρεάν

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares