×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015 02:54

Χάθηκαν δύο όπλα από τον Πανναξιακό

Η αργοπορία που έχει προκύψει στα διοικητικά του Πανναξιακού και το αβέβαιο μέλλον στοίχησαν στην ομάδα της Νάξου την απώλεια δύο πολύτιμων όπλων της περσινής σεζόν.

Ο λόγος από για τις Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα και Μελίνα Εμμανουηλίδου που αποκτήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, η Μελίνα Εμμανουηλίδου δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που από την νέα χρονιά θα βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Έρχομαι σε μία ομάδα με άψογη οργάνωση η οποία έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω κι εγώ έτσι ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όπως επίσης και όλους τους ανθρώπους του Πανναξιακού για τα τρία υπέροχα χρόνια που πέρασα στην ομάδα η οποία μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και να κάνω αυτό το μεγάλο βήμα για την καριέρα μου».

Η διεθνής Βουλγάρα διαγώνια από την πλευρά της μετά την υπογραφή του συμβολαίου της με τον Ολυμπιακό, δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου τα εξής: «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που θα αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό την νέα σεζόν. Είναι πραγματικά μια σπουδαία ευκαιρία για εμένα και ένα σκαλοπάτι παραπάνω για την καριέρα μου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να βοηθήσω το κλαμπ να διατηρηθεί στην κορυφή».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares