Σάββατο, 01 Αυγούστου 2015 00:33

Στη Νάξο ο Κόβαζιτς | Βραζιλιάνες στο στόχαστρο

Ξεκινάμε από τα υπαρκτά δεδομένα. Το μεσημέρι του Σαββάτου, 1η Αυγούστου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 11, 2ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Και το παρών θα δώσει και ο Πανναξιακός ΑΟΝ που μοιάζει έτοιμος να πρωταγωνιστήσει και πάλι αφήνοντας πίσω του το δίμηνο Μαΐου – Ιουνίου που δημιούργησε αρκετές αμφιβολίες ακόμη και για την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα… Πριν την κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τους εκπροσώπους των σωματείων όπου θα συζητηθούν διάφορα θέματα που αφορούν το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.
Στα μεταγραφικά για την ομάδα του Πανναξιακού να σημειώσουμε ότι αργά το βράδυ σήμερα έφτασε στη Νάξο ή καλύτερα επέστρεψε ο Σέρβος τεχνικός Ζόραν Κόβαζιτς και θα έχει συνομιλίες με τη νέα (παλιά) KOVASITS 3διοίκηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας για τη νέα χρονιά. Και μόνο το γεγονός ότι έρχεται στη Νάξο (σ.σ. είχε φύγει …νύχτα τον περασμένο Ιανουάριο και έρχεται πάλι …νύχτα) σημαίνει ότι δύσκολα δεν θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και άμεσα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Και με το καλημέρα βέβαια έχουμε έντονη φημολογία για την συμφωνία με αθλήτριες… Η ιστοσελίδα volleyplanet μίλησε για 23 αθλήτριες που προτάθηκαν, η ιστοσελίδα greekvolley.gr ανέφερε τη περίπτωση της Ουγγαρέζας διεθνή Καταλίν Κις, που είχε κατακτήσει το 2013-14 το νταμπλ με τον Ολυμπιακό και η ιστοσελίδα volleynews μιλάει για ένα …καυτό δίδυμο από τη Βραζιλία.

Πρόκειται για τη Ζακλίν Ροντρίγκες ντε Σόουζα που αγωνίζεται πασαδόρος και είναι γεννημένη το 1986 (ύψος 1,82) που αγωνίστηκε πέρυσι στη Ρουμανία με την Blaj Alba και την Ιλισάντρε Πάουλα Κλέιν «Πούλι» που αγωνίζεται ακραία είναι γεννημένη το 30/3/1986 κι έχει ύψος 1.85. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Maranhão Volei και δεν έχει βγει ποτέ από τα …σύνορα της Βραζιλίας.

Να σημειώσουμε εδώ ότι από τη διοίκηση του Πανναξιακού δεν υπήρξε αντίδραση στα δημοσιεύματα και παραμένει πάγια τακτική «οι επίσημες ανακοινώσεις από την ιστοσελίδα της ομάδας»

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares