×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015 01:20

Το Σάββατο απέναντι στις Κρητικές

Τον δεύτερο αγώνα εντός έδρας θα δώσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας.

Ο προπονητής της ομάδας Ζόραν Κόβασιτς θα έχει στη διάθεση του όλες τις αθλήτριες του το Σάββατο 31 Οκτωβρίου όπου και θα αντιμετωπίσει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ρεθύμνου.

Ο Πανναξιακός θα προσπαθήσει να κρατήσει το αήττητο στις μεταξύ τους αναμετρήσεις απέναντι στο Ρέθυμνο που την φετινή σεζόν έχει στο ρόστερ του δύο «πρώην Ναξιώτισες», την Στέλλα Λαγουδάκη που συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Α1, και την Άννα Σαλούστρου που με τον Πανναξιακό είχε μία λαμπρή πορεία σε πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό τσάλεντζ καπ τη χρονιά που πέρασε.

Στόχος όπως σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί που θα κρατήσουν τον Πανναξιακό στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τους επίσης αήττητους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 19:00 το απόγευμα και αναμένεται ο φίλαθλος κόσμος του νησιού να στηρίξει την ομάδα για ακόμα μία φορά με την παρουσία του στο γήπεδο. Υπενθυμίζουμε πως η είσοδος στο κλειστό της Νάξου «Δημήτρης Περιστεράκης» για τους μαθητές είναι δωρεάν!

paon rethymno poster

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares