Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2015 00:48

«Κακός δαίμονας» ο Παναθηναϊκός

Αγωνία τέλος. Τα πλοία λύθηκαν και ο Πανναξαικός αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα όπου τα κορίτσια του Ζόραν Κόβαζιτς αντιμετωπίζουν αύριο στο κλειστό της Κυψέλης τον Πανναξιακό (16:00) σε ντέρμπι αήττητων από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες είναι χωρίς ήττα μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Η αποστολή του Πανναξιακού ΑΟΝ δεν έχει απουσίες, όλα τα κορίτσια μετέχουν κανονικά και έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση των ..πρώην καθότι φέτος η ομάδα του Πανναξιακού έχει έντονο το …πράσινο χρώμα. Και μιλάμε βέβαια για τις Καρπουζά, Μεταξά, Κελεσίδου, Νούσια και Μιλοβάνοβιτς που θα παίξουν απέναντι στην πρώην ομάδα τους έστω κι εάν έχουν φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού διαφορετικές χρονιές, Οι Κελεσίδου – Μιλοβάνοβιτς και Νούσια ήταν συμπαίκτριες την χρονιά 2013 – 14 και οι Μεταξά – Νούσια την περσινή χρονιά ενώ η Καρπουζά είναι η …παλιότερη της παρέας. Το ευχάριστο είναι ότι όλες (Περίν – Γκιαούρη – Μεταξά – Νούσια – Τοτσίδου) έχουν επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις αφήνοντας πίσω τους μία δύσκολη εβδομάδα και αυτό που ενοχλεί περισσότερο τον Ζόραν Κόβαζιτς είναι η …Κυριακή, η επόμενη του ντέρμπι όπου δεν θα έχει τη δυνατότητα δυνατής προπόνησης ενόψει του αγώνα στη Τουρκία (11/11) με την Τρανζοσπορ για το Challenge Cup.

Προϊστορία

Ενδιαφέρον πάντως έχει και η …κόντρα των κοριτσιών από τον Καναδά. Οι Φιλντ και Περίν είναι συμπατριώτισσες και θα τεθούν αντίπαλες για πρώτη φορά στο παρκέ. Η Μαρίσα Φιλντ ξέρει τον Πανναξιακό καθότι τον αντιμετώπισε πέρυσι με τη φανέλα της Ελβετικής Σαγκρέ και έφυγε ηττημένη και ήταν φέτος το καλοκαίρι στη Νάξο για κοινές διακοπές με την Περίν. Η Φιλντ έρχεται για να καλύψει το κενό των Κωνσταντινίδου και Γκούζου που δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Η σχέση πάντως των δύο ομάδων είναι πολύ καλές και μάλιστα πέρυσι ο Παναθηναϊκός είχε έρθει για φιλικά παιχνίδια στη Νάξο. Το παράξενο είναι ότι φέτος χάλασε μία …συνήθεια. Μέχρι τώρα οι δύο ομάδες έρχονταν αντιμέτωπες την πρώτη αγωνιστική και με αρχή τη Νάξο. Τώρα έχουμε αλλαγή…. Όπως κι εάν έχει ο Παναθηναϊκός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί επτά φορές τα δύο τελευταία χρόνια, έξι στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο με τις πράσινες να έχουν 6-1 νίκες. Στο πρωτάθλημα και δη στη Κυψέλη ο Παναθηναϊκός έχει 3-0 νίκες (3-1, 3-1, 3-0) στο κύπελλο ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-2 αλλά ο Πανναξιακός έχει να λέει για την κακή του εμφάνιση στο τάι μπρέικ όπου έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του και στα πλέι οφ πέρυσι ο Παναθηναϊκός κέρδισε και τα δύο παιχνίδια. Όσο για την μοναδική νίκη του Πανναξιακού; Πέρυσι με 3-1 εδώ στη Νάξο και αμέσως μετά είχαμε την αλλαγή προπονητή…

Δύσκολος αντίπαλος

Τι δηλώνουν όμως οι αντίπαλοι του Πανναξιακού; Οι «πράσινες» διατηρούν το "αήττητο" και επιθυμούν να συνεχίσουν με νίκη, σε εάν αγώνα όπου ο Γιώργος Ρούσης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με εξαίρεση την απουσία της Κωνσταντινίδου,  η οποία ξεκίνησε ωστόσο ατομικό πρόγραμμα και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή της.

Ο τεχνικός Γιώργος Ρούσης δήλωσε σημειώνει: «Αύριο παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που έχει πραγματοποιήσει ένα εξίσου καλό ξεκίνημα με μας στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα, μιας και ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός και σίγουρα θα εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη μας. Εμάς ο στόχος μας είναι πάντοτε η νίκη και με αυτό το στόχο θα «μπούμε» και στο αυριανό ματς».

Από την πλευρά της η αρχηγός της ομάδας Ζένια Τσίμα πρόσθεσε: «Αύριο παίζουμε με τον Πανναξιακό, που είναι θεωρητικά και ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, εμάς πάντα ο στόχος μας είναι η νίκη, ανεξάρτητα από την ομάδα που είναι απέναντί μας. Θέλουμε δίπλα μας και αυτό το Σάββατο τη φωνή και τη στήριξη των οπαδών, που πάντα μας ενισχύουν σημαντικά την απόδοσή μας με την παρουσία τους».

Πρόγραμμα

Τι έχουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής; Το ταξίδι του ΑΟ Θήρας στη Θεσσαλονίκη όπου καίγεται για τη νίκη κόντρα στον εκ των ουραγών Αίαντα Ευόσμου και δεν έχει καμία διάθεση να πετάξει άλλο βαθμό όπως έκανε με τον Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Με δύο ήττες άλλωστε σε τρία παιχνίδια και έχοντας βλέψεις πλέι οφ, δεν θα αφήσει τον οικοδεσπότη να …σηκώσει κεφάλι. Το Μαρκόπουλο (ζήτησε να μην μεταδίδονται οι αγώνες του από την ΕΡΤ) υποδέχεται τον Φιλαθλητικό σε ντέρμπι ουραγών, στο Ρέθυμνο η Λαγουδάκη υποδέχεται την πρώην ομάδα της, την ΑΕΚ και θέλει τη νίκη, ο Πορφύρας υποδέχεται τον Άρη σε ένα καυτό ντέρμπι (ο Άρης έκανε πρόταση συνεργασίας στην Μαρία Τσιαρτσιάνη, κορυφαία αθλήτρια στο beach volley) και τέλος ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Ηλιούπολη κόντρα στην τοπική ομάδα.

Το πρόγραμμα (διαιτητές) έχει ως εξής:

Σάββατο 7/11/2015

Πανελληνίου, 16.00: ΑΟ Παναθηναϊκός - ΑΟΝ Πανναξιακός: Διαιτητές: Μιχαήλογλου - Τσιμπινός,

Μαρκόπουλου, 17.00: ΑΟ Μαρκόπουλου - Φιλαθ. Λαρισαίκός Σύλ.: Διαιτητές: Σταρίδας - Στάικος,

Ευόσμου, 19.00: ΑΠΣ Αίας - ΑΟ Θήρας: Διαιτητές: Κάλλης – Παπαδόπουλός.

Κυριακή 8/11/2015

Ρεθύμνου, 16.00: ΟΠ Ρεθύμνου - ΑΕΚ Αθηνών: Διαιτητές: Βλαχάκης Ε. - Βογιατζής

Μ. Μερκούρη, 17.00: ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΣ Άρης (TV) : Διαιτητής: Μενεσλής – Μεταξά.

Α’ Ηλιούπολης, 17.30, ΓΣ Ηλιούπολης - Ολυμπιακός ΣΦΠ: Διαιτητές: Τσίτσικας – Καπάνταης.

Πηγή: Εφημερίδα "Κυκλαδική" 06/11/15

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πάει για το «χρυσό σετ» Στάση ...Κυψέλη »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares