Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2015 02:45

Ένταση, πάθος και τρίποντο στον Πανναξιακό [vid]

Ποιος είδε τον Ζόραν Κόβαζιτς και δεν τον φοβήθηκε… οι φωνές του μετά το πρώτο χαμένο σετ του αγώνα με τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό θα πρέπει να ακούστηκαν έως την …Λάρισα καθώς έβλεπε για μία ακόμη αγωνιστική το ίδιο σκηνικό: λάθη εύκολα, αβίαστα και αντιδράσεις χαλαρές.. Αποτέλεσμα; Φωνές… Αλλά όπως αποδεικνύεται και ο «άγιος φοβέρα θέλει».

Τα κορίτσια του Πανναξιακού ΑΟΝ αντέδρασαν άμεσα, πήραν τα δύο επόμενα σετ με χαρακτηριστική ευκολία καθότι δέχτηκαν συνολικά 18 πόντους αλλά στο 4ο μία από τα ίδια… Ο Φιλαθλητικός έφτασε μία ανάσα από τον …πόντο όταν προηγήθηκε με 21- 16 τρέχοντας σερί 5-0 όμως η Τοτσίδου ήταν εκεί. Έφερε το παιχνίδι στα ίσα (22-22) και λίγο αργότερα ήρθε το σετ, και η νίκη (3-1 σετ) που έμοιαζε ως βάλσαμο για όλους και με τον Ζόραν Κόβαζιτς αποκαμένο από την ένταση…

Και επειδή κάπου …χαθήκαμε, ο Πανναξιακός κέρδισε με 3-1 τον Φιλάθλητικό Λαρισαϊκό μετά από 91 λεπτά αγώνα με αρκετή ένταση, πάθος και κατά διαστήματα καλό βόλεϊ. Και ο σέρβος τεχνικός δεν χαρίστηκε… «ο παιχνίδι αυτό ήταν μια μεγάλη τραγωδία για την ομάδα μου. Το ίδιο σκηνικό με τον αγώνα εναντίον του Άρη στην Θεσσαλονίκη. Κάναμε και πάλι εύκολα λάθη, με αποτέλεσμα να μην έχουμε ρυθμό και να μην μπορούμε να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι. Ξέρω ποια είναι τα προβλήματα. και δουλεύουμε πάνω σ’ αυτά. Και βασικά μιλάμε για δύο θέματα. Το ένα έχει να κάνει με την αντίδραση των κοριτσιών που δεν είναι αυτή που πρέπει. Έχουν κίνητρο μάχονται είμαι ευχαριστημένος αλλά δεν έχουν πάντα σωστή αντίδραση και εκτέλεση. Και το δεύτερο είναι το σερβίς. Δεν ακολουθούν τις εντολές και μου δίνουν την αίσθηση ότι παίζουν για τον εαυτό τους. Πρέπει να παίξουμε περισσότερο σαν ομάδα".

Η ουσία είναι ότι η εκτός έδρας νίκη του Αρη επί της ΑΕΚ βάζει τον Πανναξιακό σε μειονεκτική θέση στη μάχη για την πρώτη τετράδα ενώ τα δύο επόμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό (στου Ρέντη) και ΑΟ Θήρας (εντός έδρας) μοιάζουν ως τα σημεία αναφοράς για την επόμενη μέρα. Κυρίως το τοπικό ντέρμπι των Κυκλάδων….

Από τη πλευρά του ο Φιλαθλητικός έφτασε μία ακόμη φορά στη πηγή αλλά νερό δεν ήπιε. Ο τεχνικός των νεοφώτιστων Λάμπρος Πράππας δήλωσε «Η Νάξος άξιζε τη νίκη και της αξίζουν συγχαρητήρια. Μας βγήκαν όλα στο πρώτο σετ, αλλά στα δύο επόμενα είμαστε τραγικοί κυρίως στην υποδοχή μας. Στο 4ο φτάσαμε κοντά στη πηγή όπως έχουμε φτάσει και σε άλλα παιχνίδια αλλά δεν τα καταφέραμε. Δίκαια νίκησε ο Πανναξιακός είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βρούμε το δρόμο μας και συνεχίζουμε».

Η Ναταλία Μεταξά – κεντρική του Πανναξιακού – συμφώνησε με τον προπονητή της για τα λάθη και σημείωσε «πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε σαν ομάδα καθότι θα είμαστε πιο δυνατοί σε σχέση με τα άτομα. Στις επόμενες δύο δύσκολες εβδομάδες θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να πάρουμε αυτό που θέλουμε» ενώ η Γεροβασιλείου εκ μέρους των αθλητριών της φιλοξενούμενης ομάδας πρόσθεσε «πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το προβάδισμα γιατί η έλλειψη καθαρού μυαλού μας φέρνει σε δύσκολη θέση. Τα επόμενα παιχνίδια είναι δύσκολα και πρέπει να εμφανιστούμε ακόμη καλύτερες»

Για την ιστορία τα σετ ήταν: 17-25, 25-08, 25-10, 25-23

Και οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Κόβαζιτς): Μιλοβάνοβιτς 2 (1/1 επ., 1 άσο), Διώτη 23 (20/41 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ, 50% υπ. – 11% άριστες), Καρπουζά 14 (13/24 επ., 1 μπλοκ), Τοτσίδου 17 (13/28 επ., 4 άσοι, 43% υπ. – 43% άριστες), Μεταξά 8 (2/5 επ., 2 άσοι, 4 μπλοκ), Περίν 10 (7/11 επ., 3 μπλοκ)/ Κελεσίδου -λ (20% υπ. – 20% άριστες), Γκιαούρη-λ (38% υπ. – 31% άριστες), Νούσια, Φάρκωνα.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Πράππας): Τσοπούλου 11 (9/24 επ., 2 άσοι, 36% υπ. – 12% άριστες), Τουσιούδη 5 (4/7 επ., 1 άσο), Γεροβασιλείου 5 (3/35 επ., 2 μπλοκ), Ντόνα 4 (1/3 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Δίρβα 5 (4/12 επ., 1 μπλοκ), Τζούριτς 15 (14/39 επ., 1 μπλοκ, 30% υπ. – 04% άριστες)/ Αναγνωστοπούλου -λ (31% υπ. – 19% άριστες), Χατζηελευθερίου -λ (25% υπ. – 00% άριστες), Νικολοπούλου, Μπαζιάνα.

 

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις των προπονητών Ζόραν Κόβαζιτς και Λάμπρου Πράππα καθώς και των αθλητριών τους Ναταλίας Μεταξά και Έυης Γεροβασιλείου

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares