Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 00:30

Νίκες για τα ΓΕΛ στη Σύρο [pics]

Ξεκίνησαν με αρκετή καθυστέρηση φέτος τα σχολικά πρωταθλήματα λυκείων Κυκλάδων με πρώτο αγώνα να διεξάγετε στην Σύρο χθές το μεσημέρι  μεταξύ των αγοριών του ΓΕΛ ΣΥΡΟΥ και του ΕΠΑΛ ΣΥΡΟΥ.

Σε ένα αγώνα που παίχτηκε καλό βολλευ  η ομάδα του ΓΕΛ κατάφερε να πάρει την νίκη στο τάι-μπρεικ με 2-1 και να προκριθεί στην επόμενη φάση.

ΤΑ ΣΕΤ: 25-22, 18-25, 15-12

ΓΕΛ ΣΥΡΟΥ (ΚΑΣΣΙΑΝΟΥ Ε)  ΑΡΓΥΡΟΣ Ν,ΔΟΥΚΑΣ Π ,ΣΚΟΥΛΑΤΟΣ Β (Λ),ΑΡΓΥΡΟΣ Ι (Α),ΔΡΑΚΑΚΗΣ Γ,ΔΑΛΒΕΡΗΣ-ΔΕΡΙΖΙΩΤΗΣ,ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ Π.

ΕΠΑΛ ΣΥΡΟΥ (ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Μ.) ΡΟΥΣΣΟΥΝΕΛΟΣ Ν (Λ),ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ Ι,ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ Ε,ΡΟΣΣΟΛΑΤΟΣ Β (Α),ΦΙΛΙΠΠΑΣ Γ,ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ Γ,ΡΟΥΣΣΟΣ Μ,ΡΟΥΣΣΟΣ Ι,ΜΗΛΙΩΤΗΣ,ΜΠΟΜΠΟΣΗΣ Α,ΒΑΦΕΑΣ Σ,

 Σήμερα την σκυτάλη πήραν τα κορίτσια των δυο σχολείων της Σύρου με την ομάδα της κας Κασσιανού (ΓΕΛ) να έχει ένα εύκολο μεσημέρι και να επικρατήσει  με 2-0.Στο πρώτο σετ με μαέστρο την Κομκοτού Νικολέτα η ομάδα του γενικού  δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το σετ το οποίο κέρδισε με 25-12.Στο δεύτερο σετ ενώ όλα έδειχναν οτι και σε αυτό το σετ η ομάδα του γενικού θα έπαιρνε εύκολα το σετ αρκετά λάθη των κοριτσιών έδωσαν το δικαίωμα στα κορίτσια του ΕΠΑΛ να πλησιάσουν όμως τα κορίτσια της κας Κασσιανού δεν έδειχναν αποφασισμένα να χάσουν αυτό το σετ το οποίο και κέρδισαν με 25-20 και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

ΣΕΤ: 25-12, 25-20

ΓΕΛ ΣΥΡΟΥ (ΚΑΣΣΙΑΝΟΥ Ε)  ΓΙΑΛΟΓΛΟΥ Ν(Λ),ΞΑΓΟΡΑΡΗ Β,ΚΑΡΑΒΑΝΑ Κ,ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Α),ΧΑΛΒΑΤΖΗ-ΔΕΡΙΖΙΩΤΗ,ΚΟΜΚΟΤΟΥ  Ν,ΞΑΓΟΡΑΡΗ Κ,ΦΡΑΓΚΕΔΥ Σ.

ΕΠΑΛ ΣΥΡΟΥ (ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Μ) ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ Κ.(Α),ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Ν,ΣΥΡΙΓΟΥ Ε,ΤΟΜΑΗ Σ,ΒΙΔΑΛΗ Μ,ΜΠΑΣΑ Ο (Λ),ΒΑΡΘΑΛΙΤΟΥ Ε,ΒΑΡΣΑΜΗ Ε,ΞΑΓΟΡΑΡΗ Κ,ΜΟΥΛΑΡΘΙ Μ,

Επόμενοι αγώνες στην Σύρο που είναι προγραμματισμένοι μεταξύ των δυο λυκείων

18/1 στις 1 15 μπάσκετ αγοριών ΕΠΑΛ-ΓΕΝΙΚΟ

19/1 στις 12 ποδόσφαιρο ΓΕΝΙΚΟ-ΕΠΑΛ

vovo1vo2vo3vo4vo5vo6

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares