×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 22:46

Στο Ρέθυμνο για τρίποντο τετράδας ο Πανναξιακός

Αναχώρησε την Παρασκευή από την Νάξο για το Ρέθυμνο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον τοπικό ΟΠΕ Ρεθύμνου στις 20:00 το βράδυ. Αναχώρησε την Παρασκευή από την Νάξο για το Ρέθυμνο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον τοπικό ΟΠΕ Ρεθύμνου στις 20:00 το βράδυ.

Με στόχο ( όπως πάντα) την νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα τον διατηρήσουν στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Α1 βόλεϊ γυναικών ταξιδεύει η ομάδα του Πανναξιακού  στο Ρέθυμνο.

Η ομάδα του Ζόραν Κόβαζιτς προερχόμενη από τρεις σερί νίκες με Ηλιούπολη, Μαρκόπουλο και Πορφύρα θέλει να διευρύνει αυτό το σερί με ακόμα μία νίκη εκτός έδρας επί του ΟΠΕΡ που «καίγεται» για βαθμούς καθώς βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο κυνήγι των βαθμών και οι δύο ομάδες με την ομάδα της Κρήτης να μην έχει απουσίες καθώς επιστρέφουν οι Παρασκάκη και Κατερίνη (θυμίζουμε πως στο ρόστερ του Ρεθύμνου βρίσκονται δύο παλιές γνώριμες του Πανναξιακού, Η Άννα Σαλούστρου και η Στέλλα Λαγουδάκη) ενώ για την ομάδα της Νάξου μοναδική απούσα θα είναι η Ναταλία Μεταξά που λόγω τραυματισμού έμεινε εκτός αποστολής.

Ο προπονητής του Πανναξιακού λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας δήλωσε:«Θεωρώ ότι θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι, γιατί η ομάδα του Ρεθύμνου χρειάζεται οπωσδήποτε τους βαθμούς. Εμείς από τη μεριά μας είμαστε έτοιμοι και θέλουμε με συγκέντρωση και προσοχή να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 20:00 το βράδυ και στο πλευρό της ομάδας μας αναμένεται να βρεθούν αρκετοί οπαδοί του Πανναξιακού που ζουν ή σπουδάζουν στο νησί της Κρήτης.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares