Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016 22:13

Έξαλλοι και οι θεσμοί με την στάση της ΕΟΠΕ

Προβληματισμένοι από την στάση της ΕΟΠΕ απέναντι στο Φοίνικα Σύρου και τον τρόπο διεξαγωγής της κλήρωσης του φετινού κυπέλλου είναι οι άνθρωποι του νησιού... και όχι μόνο. Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, το επιμελητήριο, η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και γενικά όλοι οι τοπικοί φορείς, πραγματοποιούν τα τελευταία χρόνια μια μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να στηρίξουν τα νησιώτικα σωματεία. Στις δύσκολες εποχές που διανύει η Ελληνική Κοινωνία, πολύ περισσότερο ο Ελληνικός αθλητισμός και το Ελληνικό βόλεϊ, ο Φοίνικας Σύρου είναι εδώ.

Η ομάδα μας για περισσότερα από 7 χρόνια κοσμεί το Ελληνικό βόλεϊ με εξαιρετικές παρουσίες και συμμετοχές σε μεγάλες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την στιγμή που μεγάλες ομάδες του Ελληνικού βόλεϊ, αδυνατούν όχι μόνο να πρωταγωνιστήσουν, αλλά και να συμμετάσχουν (πολλές φορές) στο κορυφαίο πρωτάθλημα, η Σύρος όχι μόνο παραμένει πιστή κάθε χρόνο στο ραντεβού της με την Βόλεϊ Λιγκ, αλλά έχει καθιερωθεί πλέον στα σωματεία που έχουν πρωταγωνιστική παρουσία σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν είναι λίγες η φορές άλλωστε, που ο Φοίνικας ζήτησε να αναλάβει διοργανώσεις όπως τα Final-4 κυπέλλου και Λιγκ Καπ αντίστοιχα, αψηφώντας τα έξοδα και τις οικονομικές συνέπειες που μπορεί να έχει αυτό για την ομάδα και τον τόπο.

Να υπενθυμίσουμε στους φίλους της ομάδας, πως η κλήρωση του Κυπέλλου έγινε με γεωγραφικά κριτήρια, με τον Φοίνικα να είναι ο μοναδικός αδικημένος της υπόθεσης.

Εθνικός και η Ορεστιάδα παίζουν μεταξύ τους, οι τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης μαζί με τη Νίκη Αιγινίου, ενώ ο Φοίνικας έπεσε με τις ομάδες του κέντρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το φάιναλ-4 του κυπέλλου θα γίνει στη Ρόδο με συνδιοργανωτή την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που δυστυχώς βλέπει τον εκπρόσωπο της (Φοίνικα) να αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο.

peiratiko.net

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares