×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 643

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 20:28

Φινάλε με ψηλά το κεφάλι

Την 4η θέση για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 κατέκτησε στο πρωτάθλημα Α1 Βόλει Γυναικών  ο Πανναξιακός, ο οποίος ‘’κοίταξε στα μάτια’’ τον αντίπαλό του σήμερα στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου και έφτασε πολύ κοντά στο να γευτεί τη χαρά της νίκης, αφού μόλις στο tiebreak γνώρισε την ήττα, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να κάνει το 0-2 στη σειρά αγώνων του μικρού τελικού και να πλασαριστεί στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο και οι δύο ομάδες τερμάτισαν μία θέση χαμηλότερα απ’ ό,τι την περσινή σεζόν, καθώς ο Παναθηναϊκός κατέλαβε την 3η θέση και ο Πανναξιακός την 4η.

Ο Πανναξιακός συνεχίζει να έχει μία ακέραια παρουσία στην Α1, όπου εκπροσωπεί επάξια τις Κυκλάδες τα τρία τελευταία χρόνια, με παρουσίες σε δύο finalfourΚυπέλου, έναν τελικό Κυπέλλου, δύο σερί συμμετοχές στα playoff και φυσικά την Ευρωπαϊκή Παρουσία στις δύο χρονιές στην Ευρώπη.

Τα κορίτσια της Νάξου για 3η συνεχόμενη χρονιά οδηγούν την ομάδα του Πανναξιακού στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, πράγμα που κάνει υπερήφανο τον κόσμο και τους ανθρώπους της ομάδας που στέκονται δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια!

Ο αγώνας

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενες αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες, μια και κατέβηκαν στο παιχνίδι με 9 συνολικά αθλήτριες(έναντι 11 των γηπεδούχων).

Στο 1ο σετ προηγήθηκε ο ΠΑΟΝ, ειδικά μετά το τεχνικό τάιμ άουτ όπου με πολύ καλά σερβίς της Τοτσίδου πήρε ‘’αέρα’’ 4 πόντων(11-7) για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι στον πόντο με την ασφυκτική πίεση που άσκησαν στο μπλοκ.

Όμως, μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ, ο ΠΑΟ με καλές υποδοχές ‘’γύρισε’’ το παιχνίδι με το μέρος του και εκμεταλλευόμενος κάποια λάθη του ΠΑΟΝ αλλά και την πολύ καλή απόδοση της Νομικού κέρδισε το σετ με 21-25.

Στη συνέχεια, ο Πανναξιακός αντέδρασε και ανέτρεψε το αρχικό 0-2 του 2ου σετ σε 5-2 με τη βοήθεια του κόσμου του, ο οποίος δε σταμάτησε λεπτό να ενισχύει την αγαπημένη του ομάδα .

Η διαφορά ανέβηκε στους τέσσερις πόντους, η οποία διατηρήθηκε μέχρι και το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ, όταν οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στον πόντο(20-19) για να δυναμώσει το μπλοκ του ο ΠΑΟΝ και να φέρει στα ίσια τον αγώνα, επικρατώντας 25-22 στο 2ο σετ.

Το επόμενο σετ έδειχνε στην αρχή του πολύ ισορροπημένο(2-2, 6-6) μέχρι να έρθει η Νομικού και να δώσει ‘’κεφάλι’’ 2 πόντων στην ομάδα της(6-8) .

Από ‘κει κι έπειτα, η ομάδα του Ζόραν Κόβαζιτς αντέδρασε και με την Τοτσίδου συνέχισε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης που έπιασε στο σημερινό παιχνίδι και ανέτρεψε το σκορ σε 16-14.

Την ασυνεννοησία των παικτριών του ΠΑΟ εκμεταλλεύτηκαν οι Ναξιώτες και έφτασαν στο να ανατρέψουν το παιχνίδι(από 0-1, 2-1), παίρνοντας το 3ο σετ με 25-21.

Στο 4ο σετ το ‘’τριφύλλι’’ μπήκε από την αρχή πολύ δυναμικά(3-7) μέχρι το 11-11, όταν η ομάδα της Νάξου με συνεχόμενα καρφιά της Περίν, της Διώτη και της Τοτσίδου μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ(14-13), μέσα σε αποθέωση.

Μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ, ο Πανναξιακός με πολύ καλά μπλοκ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 17-14 και βρισκόταν μπροστά μέχρι το 21-20, όταν οι φιλοξενούμενοι στις λεπτομέρειες γύρισαν το παιχνίδι, έκαναν το 22-25 και έστειλαν το ματς στον ξαφνικό θάνατο (tiebreak).

Στο τελευταίο σετ του αγώνα, η κούραση έκανε την εμφάνισή της μετά το 5-5 και με κάποια λάθη του ο Πανναξιακός έδωσε το προβάδισμα στους πράσινους, το οποίο και διατήρησαν μέχρι το τελικό 10-15.

Τα σετ: 1ο: 21-25, 2ο: 25-22, 3ο: 25-21, 4ο: 22-25, 5ο: 10-15

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Κόβαζιτς): Δρακουλίδου, Καρπουζά, Τοτσίδου, Διώτη, Μεταξά, Περίν, Κελεσίδου-λ / Γκιαούρη-λ, Νούσια, Φάρκωνα, Αποστολίδου

Παναθηναϊκός (Καζάζης): Παπαδοπούλου, Νομικού, Μερτέκη, Κωνσταντινίδου, Καββαδία, Γκούζου, Ρόγκα-λ / Κουτουξίδου, Αγγελοπούλου

Μείνετε συντονισμένοι στο SportCyclades, αφού θα ακολουθήσει επόμενη ανάρτησή μας με αποκλειστικές δηλώσεις της Ναταλίας Μεταξά, η οποία φέτος μετεγράφηκε από τον Παναθηναϊκό στον Πανναξιακό, αλλά και των δύο προπονητών οι οποίοι μίλησαν για διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα στην κάμερα του S.C..

Τέταρτος ο Πανναξιακός, ήττα από τον ΠΑΟ [pics]

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares