Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 10:59

Βρέθηκε η “χρυσή τομή” στον Φοίνικα

Μετά από μία εβδομάδα αβεβαιότητας και ένα σκοτεινιασμένο τοπίο, τελικά βρέθηκε η “χρυσή τομή” και ο Φοίνικας δείχνει να έχει... παλμό.

Οι διοικούντες της ομάδες συναντήθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα και μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν όλοι μαζί, ενωμένοι. Βέβαια για να υπάρχει ένας δυνατός Φοίνικας θα πρέπει όλοι να βάλουν πλάτη καθώς δεν μπορεί να συνεχιστεί η υπάρχουσα κατάσταση. Την Κυριακή στις 10 το πρωί στο Φουαγέ του Κολυμβητηρίου θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση και όλα τα μέλη και οι φορείς του νησιού θα πρέπει να δώσουν το παρών και όλοι μαζί να προχωρήσουν τον Φοίνικα και... αύριο.Από εκεί και πέρα ο Φοίνικας δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη θέση από ότι ήταν πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, αφού πλέον βρέθηκε η... χρυσή τομή.Τέλος, ο κόσμος, οι επιχειρηματίες και οι φορείς του νησιού θα πρέπει να στηρίξουν την ομάδα καθώς μην ξεχνάμε ότι είναι η μόνη ζωντανή διαφήμιση. Ο Φοίνικας προβάλει τη Σύρο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αφού είναι σε όλα τα ΜΜΕ Πανελλαδικής εμβέλειας. Όλοι μαζί για έναν δυνατό και υγιεί Φοίνικα. Το νησί έχει ανάγκη το “Πειρατικό”, αλλά και ο Φοίνικας θέλει την στήριξη των φίλων αλλά και των επιχειρηματιών.    

ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ……

Σήμερα επιτέλους φάνηκε φως στην άκρη του τούνελ που έχει μπεί η ομάδα μας. Μετά από πρόσκληση του προέδρου της εφορευτικής επιτροπής και μέλους της Λέσχης Φίλων ΑΟ Φοίνικα κου Κρητικού Κωνσταντίνου συναντήθηκαν οι δύο ηγέτες του συλλόγου, Δημήτριος Παλιόπορτας και Αντώνιος Ρούσσος και με κίνητρο την αγάπη τους για τον Φοίνικα, δρομολόγησαν από κοινού και ενωμένοι, κινήσεις και εξελίξεις. Τακτοποιήθηκαν θέματα άμεσης προτεραιότητας και προγραμματίστηκε νέα Γενική Συνέλευση για την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 10:00 πμ στο φουαγιέ του Κολυμβητήριου του Αθλητικού Κέντρου Δημήτριος Βικέλας όπου θα παρουσιάσουν μαζί τις σκέψεις τους για το μέλλον.

Αυτοί οι άνθρωποι έδωσαν πολλά περισσότερα απ’ ότι μπορούσαν γι’ αυτό πλέον πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε με ουτοπίες και ψευδαισθήσεις ότι μπορούν να ξανασηκώσουν μόνοι στην πλάτη τους την ομάδα.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σε Δήμο, Περιφέρεια, Επιμελητήριο, Εμπορικό Σύλλογο, Τερψιχόρη, Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων, Ένωση Ξενοδόχων, λοιπούς φορείς τουρισμού, γονείς αθλητών, κάτοχους διαρκείας και κάθε φίλο της ομάδας να παραβρεθεί στην Γενική Συνέλευση.

Όλοι οι Συριανοί έχουμε μερίδιο ευθύνης αν αποτύχει η τελευταία προσπάθεια.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ 

Πηγή: Κοινή Γνώμη

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares