Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 15:12

Ταξίδι στα βάθη της Σιβηρίας

Μόνο χαμόγελα δεν προκάλεσε στους παράγοντες του Πανναξιακού ΑΟΝ και στον προπονητή Γιώργο Ρούση το άκουσμα της αντιπάλου της Ναξιώτικης ομάδας στον πρώτο γύρο του Cev Challenge Cup όπου για 3η σερί χρονιά θα δώσει το παρών.

Ο λόγος για την παγωμάρα, με το γεγονός ότι αντίπαλος είναι ομάδα από τη Ρωσία και για την ακρίβεια από τη Σιβηρία. Κι αυτό φοβίζει. Όχι το όνομα αλλά η… απόσταση. Ο Πανναξιακός ΑΟΝ καλείται να αντιμετωπίσει την Ρωσική Ενισέι Κράσνογιάρσκ που βρίσκεται σε μία από τις ωραιότερες – πλην όμως παγωμένες – πόλεις της Σιβηρίας. Βρίσκεται σε απόσταση 4.130 χιλιομέτρων από την Μόσχα, κάτι που σε απλά … μαθηματικά μεταφράζεται σε 52 ώρες με το αυτοκίνητο. Θεωρείται μία πόλη που έχει ως προς το καλοκαίρι αρκετά στοιχεία με την Ελλάδα (σήμερα είναι θερμοκρασία είναι στους 20 βαθμούς) έχει διαφορά τεσσάρων ωρών και υπάρχει ένα πανέμορφο ποτάμι που δημιουργεί μία πολύ όμορφη αίσθηση στους επισκέπτες. Αυτά για το καλοκαίρι. Για το χειμώνα; Το ποτάμι παγώνει και η θερμοκρασία κάνει …βουτιές προς τα κάτω…

Ταξίδι

Η κλήρωση λοιπόν πραγματοποιήθηκε στην Βάρνα της Βουλγαρίας, και η ομάδα της Νάξου χρονικά βγήκε 3η πίσω απ’ αυτή του ΑΟ Θήρας και του Ολυμπιακού. Όσο για την Ενισέι, δεν είναι και η πιο δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος καθότι πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση αλλά δεν παύει ως ρωσική ομάδα να έχει το πλεονέκτημα ενός πολύ καλύτερου πρωταθλήματος. Ο πρώτος αγώνας αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του τριημέρου 13-15 Δεκεμβρίου στη Νάξο όπου ο Πανναξιακός θα ζητήσει ένα καθαρό τρίποντο (3-0 ή 3-1) και η ρεβάνς έρχεται ένα μήνα αργότερα (10-12 Ιανουαρίου 2017) στο χιονισμένο και μακρινό Κρασνογιάρσκ… Είναι η δεύτερη επίσκεψη του Πανναξιακού ΑΟΝ στη Ρωσία, μετά το ταξίδι στο Εκατερίνεμπουργκ την σεζόν 2014-15 όπου αντιμετώπισε την Ουραλότσκα.

Οι άλλες

Και περνάμε στον ΑΟ Θήρας που θα αγωνιστεί στο κύπελλο Συνομοσπονδίας (CEV Cup) στην παρθενική του συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αντίπαλος η Χάποελ Κφαρ Σαμπά με στόχο να πάρει ότι μπορεί περισσότερο ενόψει της ρεβάνς… Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 13 με 15 Δεκεμβρίου και ο επαναληπτικός στο νησί του Αιγαίου στις 22-22 του ίδιου μήνα. Σε περίπτωση πρόκρισης ο ΑΟ Θήρας θα αντιμετωπίσει τον χαμένο που θα προκύψει από την αναμέτρηση του Champions League μεταξύ Ζοκ Μπίμαλ Γεντινστβο Μπρκό (Βοσνία) – Κάννες (Γαλλία)

Και τέλος για τον Ολυμπιακό; Ξεκινάει από εκεί που σταμάτησε… Στο Challenge Cup με αντίπαλο την Ρουμανική Βουκουρέστι που είχε αντιμετωπίσει και την περσινή χρονιά… Οι Ρουμάνες που είχαν περάσει την περσινή χρονιά στο “χρυσό” σετ στην Φάση των 16, θα είναι και οι φετινές αντίπαλες στην ομάδα του Κοβάτσεβιτς και όλοι ελπίζουν να πάνε όσο καλύτερα μπορούνε. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς θα γίνει στο Ρέντη μεταξύ 13-15 Δεκεμβρίου και ο επαναληπτικός στις 10-12 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares