×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2016 10:40

Κίνηση ΜΑΤ με την Κουβανέζα Ροντρίγκεζ ο Πανναξιακός

Μάυρο διαμάντι για τον Πανναξιακό όπου μπορεί να "'άργησε" αλλά η μεταγραφή της πρώτης του ξένης αθλήτριας είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή.

Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει από το sportcyclades.gr πριν λίγες μέρες, ο Πανναξιακός ανακοίνωσε την πρώτη ξένη αθλήτρια. Η Κουβανή Heidy Margarita Rodriguez Lopez θα αγωνιστεί με την πορτάρα στο στήθος την επόμενη σεζόν και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τον σύλλογο στις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Rodriguez  γεννημένη στις 24/06/1993 βλέπει το φιλέ από το 1 μέτρο και 87 εκκατοστά, ενώ "καρφώνει" στα 312 εκκατοστά.

Το Μπλοκ της στα 3,08εκ. θυμίζει "τοίχο από γρανίτη" και δικαιολογημένα ο ενθουσιασμός στις τάξεις των υπευθύνων του Πανναξιακού είναι μεγάλος.

Rodriguez

Η Ανακοίνωση όπως δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, paon.gr:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουν στο σύλλογό μας το βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας της Κούβας Heidy Margarita Rodriguez Lopez, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας του βόλεϊ γυναικών του σωματείου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η αθλήτρια, ύψους 1.87, είναι γεννημένη το 1993 και αγωνίζεται ως διαγώνιος. Αυτή τη χρονική περίοδο ηγείται της εθνικής ομάδας της χώρας της στους Παναμερικανικούς Αγώνες, που διεξάγονται στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Καλωσορίζουμε την πολύ ταλαντούχα αθλήτρια στη Νάξο και πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει βασικό πρωταγωνιστή στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ είναι σίγουρο ότι η αγωνιστική της παρουσία θα προσφέρει θέαμα υψηλών προδιαγραφών στους Ναξιώτες αλλά και στους φίλους του βόλεϊ γενικότερα».

Η ομάδα του Πανναξιακού δημοσίευσε και ένα μικρό βίντεο με χαρακτηριστηκές φάσεις από την συμμετοχή της Rodriguez  στην εθνική ομάδα της Κούβας και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας, είναι όντως εντυπωσιακή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares