×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2016 13:35

Παίκτρια που ''σκοτώνει τον αντίπαλο'' η Ροντρίγκεζ

Όταν ο Γιώργος Ρούσης έλεγε ότι το ρόστερ του Πανναξιακού είναι συμπληρωμένο κάποιοι γέλασαν.

Θεωρούσαν ότι πολύ απλά ήταν λόγια του …αέρα. Ναι. Ήταν λόγια του αέρα από τη στιγμή που η δήλωση είχε γίνει στον ραδιοφωνικό σταθμό Aegean Voice 107.5 και στην εκπομπή «Γκολ εσείς, σέντρα εμείς»… Ήταν όμως και αλήθεια και το πρώτο δείγμα γραφής εντυπωσιακό.

Μιλάμε για την 23χρονη Χάιντι Ροντρίγκεζ,, Κουβανή διεθνή διαγώνια που αφήνει για πρώτη φορά στην καριέρα της τα νερά της Καραϊβικής για το Αιγαίο Πέλαγος και τη Νάξο.  Και θεωρείται μία από τις κορυφαίες μεταγραφές στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο καθότι μιλάμε για εν ενεργεία διεθνή αθλήτρια σε μία από τις καλύτερες εθνικές ομάδες γυναικών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Και το πιο εντυπωσιακό; Μόνιμα είναι ανάμεσα στις πρώτες σκόρερ της ομάδας της. Με ύψος 1.87 έχει την ικανότητα να …σκοτώνει τον αντίπαλο καθότι καρφώνει από ύψος 3.12 μ. (!!!!) και κάνει μπλοκ στα 3.08 μ. κάτι που όπως μεταφράζεται σε απλά ελληνικά «σηκώνεται στον θεό»… Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην γειτονική Δομινικανή Δημοκρατία για τους Παναμερικανικούς Αγώνες και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο…

Κίνηση ΜΑΤ με την Κουβανέζα Ροντρίγκεζ ο Πανναξιακός

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares