×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 15:24

Η Ελεάνα Πολίτη μετακομίζει... Σάμο [Δηλώσεις]

Κάτοικος Σάμου θα είναι τη νέα σεζόν το πρώην λίμπερο του Πανναξιακού, Ελεάνα Πολίτη.

Η 20χρονη ταλαντούχα αθλήτρια θα συνεχίσει την καριέρα της στην Αναγέννηση Σάμου, μετά τον Ολυμπιακό, Πανναξιακό και ΖΑΟΝ και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την νέα της ομάδα στην Α2 βόλεϊ γυναικών.

Γεννημένη στις 18 Ιουλίου 1996 και με ύψος 173εκ η πανέμορφη βολεϊμπολίστρια ήταν μέλος της ομάδας του Πανναξιακού στην μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία του, τη σεζόν 2014-15 όταν η ομάδα της Νάξου έφτασε μια ανάσα από τους τέσσερις του Challenge Cup έχοντας αποκλείσει ομάδες όπως η γαλλική Λε Καννέ και την Ελβετική Νοσατέλ.

Αν και νεαρή (20 χρονών) η Πολίτη με τις παραστάσεις της σε Α1 και Ευρώπη μπορεί σίγουρα να είναι ανάμεσα στις κορυφαίες, όχι μόνο της νέας της ομάδας, αλλά και ολόκληρης της Α2 γυναικών.

politi-2.jpg

Το sportcyclades.gr  πάντα κοντά στα γεγονότα, ήρθε σε επικοινωνία με την Ελεάνα  η οποία μας δήλωσε αποκλειστικά:

 “Είμαι πολύ χαρούμενη για την πραγματοποίηση της μεταγραφής και το γεγονός ότι τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζομαι στην Αναγέννηση Σάμου.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον πρόεδρο κ. Θεολόγο Φράγκο και τον προπονητή μου κ. Κώστα Μηλιώνη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Εύχομαι να έχουμε μια καλή και χωρίς τραυματισμούς σεζόν, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους που θα θέσει στο νέο πρωτάθλημα”.

 

politi-3.jpg

Δείτε την "εν δράσει" στον αγώνα του Πανναξιακού κόντρα στον Ολυμπιακό:

Να εύχηθούμε στη νεαρή αθλήτρια υγεία και πολλές πολλές επιτυχίες...

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares