Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016 13:36

Ντέρμπι με το καλημέρα για τον ΑΟ Θήρας (η κλήρωση της Α1 Γυναικών)

Με την πρώτη αγωνιστική  να βγάζει το μεγάλο ντέρμπι του ΑΟ Θήρας με τον Ολυμπιακό, Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Ο Πανναξιακός την πρώτη αγωνιστική φιλοξενείται στην Ηλιούπολη, ενώ το Κυκλαδίτικο ντέρμπι μεταξύ του ΑΟ Θήρας και του Πανναξιακού θα γίνει την 5η αγωνιστική στην Σαντορίνη.

Ενδιαφέρουσα αγωνιστική του πρώτου γύρου θα είναι και η 6η με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΑΟ Θήρας και τον Πανναξιακό να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, ενώ την 11η αγωνιστική θα διεξαχθεί το Παναθηναϊκός- Πανναξιακός

Στην έναρξη της κλήρωσης ο πρόεδρος της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ Χρήστος Σύλλας καλωσόρισε τους εκπροσώπους των σωματείων και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες ενώ στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αχιλλέας Μαυρομάτης τόνισε μεταξύ άλλων:

"Μετά από αίτημα των σωματείων η κλήρωση γίνεται νωρίτερα με την λογική να βγει το πρόγραμμα έγκαιρα και οι ομάδες να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό τους. Γίνεται μία προσπάθεια στην Ομοσπονδία να βελτιωθούν οι συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Πιστεύω είμαστε στον σωστό δρόμο, αλλά για να μπορέσουμε να πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα είναι απαραίτητη η συνεργασία. Ούτε η Ομοσπονδία μπορεί από μόνη της ή ούτε τα σωματεία από μόνα τους. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Κατόπιν ο κ. Σύλλας ενημέρωσε για τα διαδικαστικά της κλήρωσης όπου δόθηκε ειδικός κλειδάριθμος στις 4 ομάδες της Θεσσαλονίκης (προκειμένου να αγωνίζονται ανά δύο εντός έδρας), αλλά και σε Ηλιούπολη, Μαρκόπουλο (προκειμένου να αγωνίζονται εναλλάξ εντός έδρας για τηλεοπτικούς λόγους).

Αναλυτικά οι αγωνιστικές

ProgrammaA1Gynaikon 2016 2017 001ProgrammaA1Gynaikon 2016-2017 002

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares