Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 22:09

Με μοναδικό στόχο τη νίκη

Στο κλειστό ΔΑΠΠΟΣ, ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται αύριο Σαββάτο 5/11 στις 19:00 την Ελπίδα Αμπελοκήπων με μοναδικό στόχο να διατηρήσει το αήττητο και τις φιλοξενούμενες από την πλευρά τους να στοχεύουν σε μια καλή εμφάνιση αντίστοιχη με τις καλές εντυπώσεις που έχει αφήσει η νεοφώτιστη μέχρι στιγμής.

Ο τεχνικός του ΑΟΘ, Απόστολος Οικονόμου τόνισε για το παιχνίδι: «Το Σάββατο παίζουμε με έναν αντίπαλο που αποτελείται απο νεαρές ταλαντούχες παίκτριες, έχει διαφορετικό στόχο από εμάς και έρχεται με πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη που σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική εναντίον της ΑΕΚ. Εμείς απο τη μεριά μας δείχνοντας τον ανάλογο σεβασμό στον αντίπαλο πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την ανάλογη σοβαρότητα και τον απαιτούμενο επαγγελματισμό για να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά και να διαπιστώσω επίσης και την εξέλιξη της ομάδας μου. Επίσης, υπολογίζω σε αυτό το ματς να πάρουν χρόνο συμμετοχής και περισσότερες αθλήτριες για να διαπιστώσω την αγωνιστική τους κατάσταση».

Από τη μεριά του ο προπονητής της Ελπίδας, Γιώργος Χρυσομαλλίδης αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την ομάδα της Σαντορίνης σχολίασε: «Στον αγώνα του Σαββάτου θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Ο ΑΟ Θήρας έχει στόχο τον τίτλο και άρχισε το πρωτάθλημα με δύο σημαντικές νίκες, ενώ εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Είναι μία ευκαιρία να δείξουμε πόσο ανταγωνιστικοί μπορούμε να είμαστε απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares