×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 20:41

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Πανναξιακός

Μετά τις ήττες από ΑΟ Θήρας και Ολυμπιακό, ο Πανναξιακός θέλει να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάξου ο Πανναξιακός θα υποδεχτεί το Σάββατο στις 18:00 το απόγευμα τη μαχητική Ελπίδα Αμπελοκήπων με στόχο να επιστρέψει στις νίκες.

Στην αναμέτρηση αναμένεται και η επιστροφή της Σλοβένας ακραίας, Μόνικα Πότοκαρ που όλα δείχνουν πως ξεπέρασε τον τραυματισμό της ενώ για την ομάδα της Νάξου δεν υπάρχουν άλλες απουσίες.

«Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες απέναντι στην Ελπίδα που έχει δείξει ότι είναι μια αξιόμαχη ομάδα και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού», τόνισε ο προπονητής της νησιωτικής ομάδας, Γιώργος Ρούσης.

Από την άλλη, ο τεχνικός της Ελπίδας Γιώργος Χρυσομαλλίδης είπε: «Προερχόμαστε από μία ήττα που μας ενόχλησε, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να την αφήσουμε πίσω μας, γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με δύσκολη μετακίνηση. Ο Πανναξιακός έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως μία από τις κορυφαίες ομάδες της Α1 Γυναικών και είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Για μας τα περιθώρια γίνονται πιο στενά μετά από κάθε ήττα και είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε για βαθμούς σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής η Κυπριακής καταγωγής κεντρική του Πανναξιακού Κατερίνα Ζακχαίου δήλωσε στο paon.gr «Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και μελετάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα για την ομάδα μας, και να παίζουμε όμορφο και ποιοτικό βόλεϊ. Θέλω με την ευκαιρία που μου δίνετε, να ευχαριστήσω όλους όσους μου ευχήθηκαν για την γιορτή μου, και να ανταποδώσω τις ευχές».

Για μία ακόμη φορά γίνεται κάλεσμα των Ναξίων φιλάθλων από τους ανθρώπους του συλλόγου να στηρίξουν την ομάδα του νησιού με την παρουσία τους στο «κλειστό» το Σάββατο, ενώ ταυτόχρονα για τους φίλους του γυναικείου βόλεϊ η διοίκηση σε συνεργασία με την Cyclades video και τον Γιώργο Δεουδέ δίνουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα ζωντανά από το διαδίκτυο και την ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

17:00 ΑΣ Άρης – ΑΟ Θήρας (ΔΑΚ Πυλαίας)

18:00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου – ΑΕΚ Αθηνών (ΔΑΚ Ευόσμου)

18:00 ΑΟΝ Πανναξιακός – ΑΣ Ελπίς (ΔΑΚ Νάξου)

19:00 ΑΣΠ Θέτις – ΑΣ Μακεδόνες («Γ. Γεννηματάς»)

και την Κυριακή 27/11/

16:00 Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil (Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ)

17:30 ΓΣ Ηλιούπολης – Ολυμπιακός ΣΦΠ (Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης)

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares