×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 20:28

Οι δηλώσεις των προπονητών ΑΟ Θήρας και ΠΑΟΝ για τους προσεχείς αγώνες

Πανναξιακός ΑΟΝ και ΑΟ Θήρας ρίχνονται στην «μάχη» το απόγευμα του Σαββάτου, με απώτερο στόχο και για τους δύο, οι βαθμοί της νίκης. Γιώργος Ρούσης και Απόστολος Οικονόμου με δηλώσεις τους τόνισαν ότι η νίκη είναι μονόδρομος για να μπορέσουν να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

 

Ο Πανναξιακός βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης στην Θεσσαλονίκη, όπου το απόγευμα του Σαββάτου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους Μακεδόνες στο κλειστό γυμναστήριο των Κυμίνων. Η ομάδα του Γιώργου Ρούση δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, ενώ σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση εστίασε στην δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι ομάδες να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των Μακεδόνων.

«Είναι ένα αρκετά δύσκολο ματς καθώς καμία ομάδα δεν έχει περάσει εύκολα από την συγκεκριμένη έδρα. Πρέπει να παίξουμε με μεγάλη συγκέντρωση και να κάνουμε το παιχνίδι μας για να φύγουμε με το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής της ομάδας Μανώλης Σκουλικάρης υπολογίζει κανονικά την Βραζιλιάνα Λούσι Τοάζι, η οποία ξεπέρασε το πρόβλημα στον ώμο της, ενώ στάθηκε στους τραυματισμούς της ομάδας του την φετινή χρονιά. «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά για να κοντράρουμε τον Πανναξιακό θα πρέπει να βγάλουμε ποιότητα και να έχουμε πολύ καλό ρυθμό σε όλο το ματς. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα είχαμε αποδιοργανωθεί λίγο με τις αρρώστιες και τους τραυματισμούς που είχαμε, αλλά ελπίζω να παίξουμε όπως στους πρώτους αγώνες και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο».

Την ίδια ώρα ο ΑΟ Θήρας αντιμετωπίζει στο κλειστό των Φηρών τον Αίαντα Ευόσμου με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα εκτός έδρας από τον Άρη. Αξιοσημείωτο είναι βέβαια ότι ο ΑΟΘ στις τρεις αναμετρήσεις του με ομάδες της Θεσσαλονίκης (Άρη, Ελπίδα και Μακεδόνες) έχει μία νίκη και δύο ήττες οι οποίες κρίθηκαν βέβαια όλες στο τάι μπρέικ.

«Το Σάββατο ξέρουμε την δυσκολία του παιχνιδιού, αφού ο αντίπαλός μας έχει συγκεντρώσει περίπου τους ίδιους πόντους με εμάς, έρχεται με πολύ καλή ψυχολογία από τις συνεχόμενες νίκες και είναι άξια ψηλά στην βαθμολογία», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Απόστολος Οικονόμου. «Εμείς όμως από την μεριά μας πρέπει να επιστρέψουμε γρήγορα στα επιτυχή αποτελέσματα που θα μας κρατήσουν μέσα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και θα πρέπει να παίξουμε στα όριά μας για να το καταφέρουμε αυτό».

Ο Αίας με την ψυχολογία στα ύψη μετά από τα τέσσερα κερδοφόρα αποτελέσματα ελπίζει σε πάρει τους βαθμούς της νίκης, για να έχουν αντίκτυπο οι προηγούμενες νίκες σύμφωνα με τον προπονητή του Ηλία Ζωλασταθιάδη. « Είναι ένα ματς στο οποίο αν τα καταφέρουμε να επικρατήσουμε θα έχουμε πάρει μία νίκη που θα μας αλλάξει κατεύθυνση. Τέτοιες νίκες αλλάζουν τον προσανατολισμό μιας ομάδας. Είναι σημαντικό ότι έχουμε τέσσερις σερί νίκες, αλλά αυτό θα έχει ουσιαστικό αντίκτυπο αν τα καταφέρουμε και στην Σαντορίνη».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares