×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 23:36

Νίκησε Μαρκόπουλο και..κούραση!

Στον απόηχο της επίσημης ανακοίνωσης περί αποχώρησης από την Ευρώπη, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού σε μία ακόμη επιβλητική εμφάνιση, κατάφερε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από το Μαρκόπουλο με 1-3 σετ.

Η ομάδα του Γιώργου Ρούση συνέχισε το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έχει στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος και δεν δυσκολεύτηκε, με εξαίρεση ένα σετ, να διασπάσει το φαινομενικά δύσβατο εμπόδιο των γηπεδούχων.


 

Ο Πανναξιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Γιάννη Νικολάκη και με το τρίποντο που πήρε, κοιτάζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. Μην ξεχνάμε όλοι ότι η ομάδα ελέω απεργίας της ΠΝΟ βρίσκεται πολλές ημέρες μακριά από την βάση της, πράγμα που κάνει ακόμη μεγαλύτερη την επιτυχία τους. Πλέον το επόμενο παιχνίδι είναι καθοριστικής σημασίας καθώς ο ΠΑΟΝ κατακτώντας ακόμη μία νίκη το Σάββατο απέναντι στην Θέτιδα της Μίλιτσα Γιόβιτς (πρώην παίκτριας του Πανναξιακού), πάει στο επερχόμενο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 17 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου, με αέρα..πρωταθλητή!

Η ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Πανναξιακός έχοντας για ακόμη μια φορά την Σία Τοτσίδου σε πολύ καλή ημέρα αλλά και την Οικονομίδου – Πότοκαρ να έχουν ενεργή συμμετοχή καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ (24-26). Χρειάστηκε το..μαγικό χέρι της Σλοβένας Πότοκαρ αλλά και ακόμη μία εκπληκτική εμφάνιση της Φρέσκο, ώσπου το ταμπλό να γράψει 0-1.

Στην αρχή του δεύτερου σετ τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όμως για τις Ναξιώτισες καθώς το Μαρκόπουλο με ηγέτη την Μερκάδο κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ ακόμη και με 16-9, κατακτώντας το τελικά με 25-18, φέρνοντας έτσι το παιχνίδι στα ίσα.

Στην συνέχεια το τρίτο σετ ήταν το μεγάλο ερωτηματικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης, καθώς όποια ομάδα το κατακτούσε, αυτή θα είχε στην συνέχεια και το ψυχολογικό αβαντάζ. Και έτσι έγινε. Ο Φρέσκο πήρε από το χέρι την ομάδα της και με συνεχόμενες επιθέσεις κατάφερε να πάρει το πολυπόθετο σετ με 25-18.

Κάπου εκεί λοιπόν τα πράγματα φάνηκε να ξεκαθάρισαν καθώς οι φιλοξενούμενες μπήκαν στο τέταρτο σετ και με μεγάλο τους όπλο το μλοκ με την Ζακχαίου να αποδυκνύει ακόμη μια φορά την ανοδική της πορεία, καθάρισε εύκολα με 25-12 δίνοντας έτσι τέλος στις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων.

ΤΑ ΣΕΤ

24-26, 25-18, 18-25, 12-25

Μαρκόπουλο (Νικολάκης): Δικαιούλια, Σόουζα, Μερκάδο, Κλάιν, Διάλλα, Λιάγκη, Ιακωβίδου λ., Νικολογιάννη, Πατεράκη, Φακοπουλίδου, Κρακάση.

Πανναξιακός ΑΟΝ (Ρούσης): Φρέσκο, Πότοκαρ, Δρακουλίδου, Οικονομίδου, Τοτσίδου, Ζακχαίου, Κακουράτου, Ξαγοραράκη, Σεφεριάδου, Γάτση.

Με το τέλος της αναμέτρησης η αρχηγός της ομάδας του Πανναξιακού σε δηλώσεις της τόνισε: «Κάναμε ένα άσχημο σετ αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα στο τέλος. Πήραμε τρία σετ με μία ομάδα που έχουμε παρόμοιους στόχους και όχι κάνοντας την καλύτερή μας εμφάνιση, σύμφωνα με την δυναμική μας. Μπορούμε να παίξουμε ακόμα περισσότερο, ακόμα καλύτερα και αυτό θα φανεί στην διάρκεια του πρωταθλήματος». Στη συνέχεια η Σία Τοτσίδου και αφού ρωτήθηκε για το φλέγον θέμα της εβδομάδας που δεν είναι άλλο από την είδηση περί αποχώρησης του Πανναξιακού από τα Ευρωπαϊκά σαλόνια τόνισε: «Σίγουρα δεν είναι μία ευχάριστη κατάσταση αλλά είναι μία απόφαση της διοίκησης, την οποία στηρίζουμε γιατί όλοι μαζί προχωράμε και συνεχίζουμε». Τέλος η αρχηγός έστειλε μήνυμα στους φίλους της ομάδας λέγοντας το εξής: «Θέλουμε παραπάνω στήριξη με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. Εμείς προσπαθούμε να αναδείξουμε το νησί, μέσω του αθλήματος που κάνουμε και τους θέλουμε κοντά μας».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares