×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 19:38

Ενήμεροι οι «Πειρατές» για το match fixing

Με την ενημέρωση του Φοίνικα Σύρου συνεχίστηκαν την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου οι προγραμματισμένες επαφές του ΠΑ.Σ.Α.Π. με σωματεία της Volleyleague ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του προγράμματος “PROtect IIntegrity 2016” για θέματα χειραγώγησης αποτελεσμάτων και match fixing.

Με την ευκαιρία της παρουσίας των “Πειρατών” στη Χαλκίδα για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον τοπικό Ηρακλή στο κλειστό της Κανήθου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου μας, Βασίλης Μηνούδης συνάντησε τους νησιώτες στο ξενοδοχείο που κατέλυσαν,  προκειμένου να τους εκπαιδεύσει για τους κινδύνους της σύγχρονης αυτής μάστιγας του αθλητισμού.

Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των αθλητών και για άλλα σχετικά θέματα όπως: Επεξήγηση όρων, αναγνώριση απειλής, αντίσταση κατά του φαινομένου, τρόπος λειτουργίας των κυκλωμάτων, συστήματα αναφοράς, νομοθεσία, εθισμός στο τζόγο, case studies, Κώδικας Δεοντολογίας (Code of Conduct) κ.α.

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος του ΠΑ.Σ.Α.Π. απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του υποβλήθηκαν λύνοντας κάθε απορία των παικτών που παρακολούθησαν με έντονο ενδιαφέρον την ενημέρωση, ενώ  αφιέρωσε αρκετό χρόνο από τη συνάντηση στο θέμα της αδειόδότησης, των συμβολάιων και των διακανονισμών οφειλών. Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Μηνούδης παρέδωσε στους παίκτες της ομάδας της Σύρου έντυπο υλικό αλλά και τον κώδικα δεοντολογίας.

Στόχος του Συνδέσμου μας, που θα επιδιώξει να ολοκληρώσει τις επαφές του με όλες τις ομάδες της Volleyleague όσο το δυνατόν συντομότερα, είναι να προστατεύσει το άθλημα κα τους πρωταγωνιστές του με σωστή και έγκυρη ενημέρωση, μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος PROtect Integrity 2016 και της EU Athletes.

Ο ΠΑ.Σ.Α.Π. ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Φοίνικα Σύρου και τον προπονητή των “Πειρατών”, Ντούσκο Νίκολιτς για τη φιλοξενία.

pasap11-670x446.jpg

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑ.Σ.Α.Π.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares