×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 00:18

Ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής

Με πολλές και ενδιαφέροντες αναμετρήσεις, ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών στο βόλεϊ, την Παρασκευή 23/12.

Άλλες ημερομηνίες ορίστηκαν για τα παιχνίδια του Πανναξιακού με την Ηλιούπολη και του «ντέρμπι» της αγωνιστικής μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΑΟ Θήρας. Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΝ θα αγωνιστεί στις 11 Ιανουαρίου στον εξ αναβολής αγώνα με την Ηλιούπολη, ενώ οι «ερυθρόλευκες» θα θελήσουν να πάρουν εκδίκηση από τις αντίστοιχες του ΑΟ Θήρας και την ήττα τους στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ την πρώτη αγωνιστική, στις 7 Ιανουαρίου στο Ρέντη.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα παιχνίδια που θα ανοίξουν την αυλαία της 12ης αγωνιστικής:

23/12 18:00 ΑΣ Ελπίς - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου («Ι.Λεμονίδης»)

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων υποδέχεται τον Αίαντα Ευοσμού με τις δυο ομάδες να «ψάχνουν» τους... χριστουγεννιάτικους βαθμούς!Χωρίς προβλήματα, η Ελπίδα θέλει μια καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί και με βαθμολογική συγκομιδή. Ο προπονητής, Γιώργος Χρυσομαλλίδης τόνισε: «Το 2016 ήταν μία σπουδαία χρονιά για την Ελπίδα και θέλουμε να την τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συνεχίζουμε με ένα ακόμη τοπικό ντέρμπι που έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και που ενδεχομένως θα καθορίσει την μετέπειτα πορεία μας»Από την άλλη, ο Αίαντας Ευόσμου που βρίσκεται στην 8η θέση αναζητά το «τρίποντο» που θα τον διατηρήσει στα επίπεδα εντός οχτάδας. Ο κόουτς, Ηλίας Ζωλασταθιάδης τόνισε: «Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα η οποία τον τελευταίο καιρό παίζει με το μαχαίρι στο στόμα, για να κάνουμε καλές γιορτές και να σχεδιάσουμε με ηρεμία το μέλλον».

23/12 18:00 ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil - ΑΕΚ Αθηνών (Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλο)

Στα Μεσόγεια, το Μαρκόπουλο φιλοξενεί την ουραγό ΑΕΚ.Στον ΑΟΜ αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με τον τεχνικό Γιάννη Νικολάκη να σχολιάζει: «Παίζουμε με μια ομάδα που βρίσκεται στο τέλος της βαθμολογίας αλλά αυτό που θέλω από τη δική μου ομάδα είναι καθαρό μυαλό και συγκέντρωση για να πάρουμε τη νίκη και κάνουμε καλές γιορτές».Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, η αρχηγός Αποστολία Νούσια συνεχίζει την αποθεραπεία στον ώμο της και με τον κόουτς, Γιώργο Σαμαρά να αναφέρει για το αυριανό παιχνίδι: «Παίζουμε σε μια καλή έδρα κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο. Εμάς ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, να προσπαθούμε κάθε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι».

23/12 19:00 ΑΣ Μακεδόνες - ΑΣ Άρης (ΔΑΚ Κυμίνων)

Οι Μακεδόνες Αξιού αναμετρώνται με τον Άρη στο τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής.Ο τεχνικός Μανώλης Σκουλικάρης έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του και αναφορικά με το ματς σχολίασε: «Είναι ένα τοπικό ντέρπι το οποίο πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Άρης έχει ενισχυθεί πολύ με την προσθήκη της Κις αλλά στο γήπεδό μας πιστεύω ότι θα είναι διαφορετικά και το ματς θα κριθεί στο σέρβις και την υποδοχή. Είναι κομβικό παιχνίδι για εμάς γιατί με νίκη ξεφεύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη και θα κάνουμε καλές γιορτές».Από την άλλη, ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σολκίδης ανέφερε: «Είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς και θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Έχουμε διανύσει ήδη το μισό της σεζόν, θεωρώ ότι είμαστε βελτιωμένοι και θέλουμε τη νίκη για να κλείσουμε όμορφα τη χρονιά».

23/12 18:00 ΑΣΠ Θέτις - Παναθηναϊκός ΑΟ «Γ. Γεννηματάς»

Στη Βούλα, η Θέτιδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με τη γηπεδούχο ομάδα να είναι ενισχυμένη και τη φιλοξενούμενη να προέρχεται από ήττα.Προβλήματα δεν υπάρχουν στη Θέτιδα με την προπονήτρια, Αγγελική Γεωργοπούλου να τονίζει: «Σε σχέση με τον πρώτο γύρο εμείς θεωρούμαστε ενισχυμένοι. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να βρίσκουμε διάρκεια, να είμαστε πιο σταθεροί για να παρουμε. Αν βρουμε τον ΠΑΟ σε κακή μέρα ίσως και να μπορούσεμε να πάρουμε τον σεβόμαστε τον αντίπαλο».Από την άλλη στον Παναθηναϊκό θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα με τον τεχνικό, Δημήτρη Καζάζη να αναφέρει: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή, γεγονός που το χρίζει δύσκολο και επικίνδυνο. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να καταφέρουμε να διαχειριστούμε την κακή εμφάνιση του προηγούμενου αγώνα και να παίξουμε πολύ σοβαρά και συγκεντρωμένα κόντρα σε μία ομάδα που παλεύει να σωθεί και έχει απόλυτη ανάγκη κάθε βαθμό».

12η αγωνιστική
Τετ 11 Ιαν, 19:00 ΑΟΝ Πανναξιακός - ΓΣ Ηλιούπολης ΔΑΚ Νάξου
Παρ 23 Δεκ, 18:00 ΑΣ Ελπίς - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου «Ι.Λεμονίδης»
Παρ 23 Δεκ, 18:00 ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil - ΑΕΚ Αθηνών Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου
Παρ 23 Δεκ, 19:00 ΑΣ Μακεδόνες - ΑΣ Άρης ΔΑΚ Κυμίνων
Παρ 23 Δεκ, 18:00 ΑΣΠ Θέτις - Παναθηναϊκός ΑΟ «Γ. Γεννηματάς»
Σαβ 07 Ιαν, 18:00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Θήρας Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη 'Μελίνα Μερκούρη'

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares