Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 12:09

O ΠΑΟ κατέκτησε το 1ο Τουρνουά «Χρήστος Παπαθανασίου»

Με νικητή τον ΠΑΟ ολοκληρώθηκε χτες το 1ο Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών «Χρήστος Παπαθανασίου» που διοργάνωσε η Θέτιδα Βούλας, με την συμμετοχή επίσης του Μαρκόπουλου και των Βριλησσίων, ώστε να τιμηθεί η μνήμη ενός ανθρώπου που έφυγε από κοντά μας νωρίς στις 19 Δεκεμβρίου 2015, του προπονητή Χρήστου Παπαθανασίου.

Οι «πράσινες» επικράτησαν με 3-0 σετ της Θέτιδας Βούλας στον μεγάλο τελικό, ενώ το Μαρκόπουλο κατέλαβε την τρίτη θέση, αφού επικράτησε με 3-0 σετ των Βριλησσίων στον μικρό τελικό του τουρνουά.

Τις βραβεύσεις των τροπαίων προς τις ομάδες στην τελετή λήξης έκανε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος βρέθηκε στην εξέδρα και παρακολούθησε τις αναμετρήσεις.

Η Θέτιδα ευχαριστεί

Η Θέτις Βούλας θα ήθελε να ευχαριστήσει τις ομάδες του Παναθηναϊκού, του Μαρκόπουλου και των Βριλησσίων που αποδέχτηκαν την πρόσκληση για την συμμετοχή τους στο τουρνουά, καθώς και τον κόσμο που ήρθε στο Κλειστό της Γ. Γεννηματάς της Βούλας, ώστε να τιμήσουμε όλοι μαζί την μνήμη του Χρήστου Παπαθανασίου, όπως και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν για την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο Τελικός

Θέτις Βούλας – Παναθηναϊκός 0-3

Διαιτητές: Καπάνταης Παναγιώτης – Οικονόμου Βασίλειος

Τα σετ: 19-25, 21-25, 17-25

Θέτις Βούλας (Γεωργοπούλου): Μελετιάδη, Κιουτσούκη, Κερασιώτη (λ), Αργυροπούλου, Τουρνάκη, Ξηνταρά (λ), Φρέντς, Χατζηκωνσταντά, Χρηστινίδου, Λεωνίδου, Τοντάϊ, Βαρουδάκη, Γιόβιτς, Εσντέλ

Παναθηναϊκός (Καζάζης): Χρυσομάλλη, Λαγουδάκη, Πολ, Καβαδία, Παπαδοπούλου, Μερτέκη, Καρπουζά, Ρίτσι, Ρόγκα (λ), Φίλντ, Κωνσταντινίδου

Μικρός τελικός

Μαρκόπουλο – Βριλήσσια 3-0

Διαιτητές: Οικονόμου Μαρία – Πρέντζας Σπύρος

Τα σετ: 25-17, 25-12, 25-12

Μαρκόπουλο (Νικολάκης): Δικαιούλια, Ροντρίγκεζ, Μερκάντο, Κλάιν, Φακοπουλίδου, Ιακωβίδου (λ), Νικολογιάννη, Λιαγκη, Πατεράκη, Τουλγαρίδου (λ)

Βριλήσσια (Ατσιδαύτης): Έρωτα, Μικρουδάκη, Βασιλακοπούλου, Παπαστεργίου, Μαβιλίδη, Γεωργίου (λ), Γκοτζή, Παπουτσάκη, Μπουζιουνεράκη (λ), Στάθη, Αργυρού, Θωμαδάκη

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares