×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 22:53

Παράσταση για..ένα ρόλο

Μία όμορφη βόλτα αποδείχτηκε για τους φίλους της ομάδας του Πανναξιακού, αυτή του Σαββάτου στο ΔΑΚ Νάξου, καθώς η γυναικεία ομάδα του βόλεϊ, έδειξε να παίζει παράσταση για έναν..ρόλο.

Το τελικό 3-0 επί του Αίαντα Ευόσμου και με τον βαθμό ευκολίας που προήλθε, αν μη τι άλλο ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για συμπεράσματα και μόνο, για την ομάδα του Γιώργου Ρούση, μιας και στην συνέχεια το πρόγραμμα του ΠΑΟΝ  μόνο εύκολο δεν είναι.


 

Ο Πανναξιακός δεν κινδύνευσε σε καμία περίπτωση της αναμέτρησης, με εξαίρεση το 2ο σετ, απέναντι σε έναν Αία που το πάλεψε βέβαια όσο μπορούσε, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας το δύο ομάδων, έβγαζε..μάτια. Οι γηπεδούχες μετά την νίκη επί του Άρη στην Πυλαία, έδειξαν να μην πτοούνται από την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Ηλιούπολη, κάτι που φάνηκε και σήμερα, αφού από την αρχή οι Ναξιώτισες επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους. 

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η ομάδα του Γιώργου Ρούση ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, προηγήθηκε με 7-4 και 15-11 και όταν η Τοτσίδου πήγε στο σερβις πίεσε την υποδοχή του Αίαντα για να πάρει εύκολα το πρώτο σετ. 
Η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο σετ, ο Αίας έβγαλε άμυνες και βρήκε λύσεις στο μπλοκ και την επίθεση με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ (11-11, 17-17, 20-20) ενώ με μπλοκ της Φαλέγκα οι φιλοξενούμενες πέρασαν μπροστά 20-21. Ο ΠΑΟΝ ισοφάρισε, η Ανδρονικίδου και η Κλέπκου έφεραν σε σετ μπολ τον Αίαντα (22-24) αλλά τα σερβίς της Φρέσκο και η ψυχραιμία των γηπεδούχων έφεραν την ισοφάριση και την ανατροπή για το 26-24 με φιλέ της Τζούριτς.
Στο τρίτο σετ, ο Πανναξιακός είχε τον έλεγχο (16-12) ενώ η ομάδα του Ευόσμου δεν τα παρατούσε. Η Πότοκαρ έκανε το 20-15 και με αυτό το +5 ολοκληρώθηκε το ματς με 252-0 μετά από  επίθεση της Τοτσίδου.

Τα σετ: 3-0 (25-13, 26-24, 25-20)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Ρούσης): Φρέσκο, Πότοκαρ, Τοτσίδου, Δρακουλίδου, Οικονομίδου, Ζακχαίου/ Κακουράτου -λ, Ξαγοραράκη, Κάλλια, Μαυρομάτη 

ΑΙΑΣ (Ζωλασταθιάδης): Βλάχου, Τζιαρλή, Κούση, Τζούριτς, Γεωργιάδου, Ανδρονικίδου/ Γεωργιάδου -λ, Αποστολίδου, Ξανθοπούλου, Φαλέγκα

Οι Δηλώσεις των προπονητών

Γιώργος Ρούσης: «Στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ήμασταν σοβαροί. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής και σε άλλα παιδιά. Μόνο στο δεύτερο σετ χαλαρώσαμε από το μαχητικό Αίαντα. Η νίκη ήταν ο στόχος μας και το πετύχαμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι»

Ηλίας Ζωλασταθιάδης: «Εμείς ετοιμάζουμε την επόμενη μέρα της ομάδας. Εμπιστευόμανστε τα νέα παιδιά και θα τα εμπιστευόμαστε, δεν έχουμε κανένα λόγο να παλεύουμε με τις ιδιοτροπίες ξένων αθλητριών. Πιστεύω στο επόμενο ματς θα είμαστε σαφως καλύτεροι, αφού ουσιαστικά ξαναχτίζουμε την ομάδα».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares