Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017 15:39

Μπράντεφερ με φόντο τον τελικό... Τι είπαν οι πρωταγωνιστές!

Στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, ο Πανναξιακός αντιμετωπίζει αύριο στις 17:00 το Μαρκοπούλου, σε αγώνα που θα γίνει στο ΔΑΚ Γλυφάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Η πρώτη πράξη στον αγώνα παίχτηκε σήμερα με τη συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Γλυφάδας, όπου ο προπονητής, Γιάννης Νικολάκης και η αρχηγός του ΑΟΜ, Βιργινία Δικαιούλια με μια φωνή συμφώνησαν ότι θα παίξουν και για την άτυχη Πούλι Κλέιν, η οποία τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση (κάταγμα στον πέμπτο μετατάρσιο) και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα από τα Μεσόγεια.

Από την πλευρά τους ο προπονητής Γιώργος Ρούσης και η αρχηγός του Πανναξιακο, ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία τον Δήμο Γλυφάδας, με τον τεχνικό της Ναξιώτικης ομάδας να τονίζει ότι μπορεί η κλήρωση να ήταν καλή, αλλά αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί και μέσα στο γήπεδο.

2pressf4-2017.jpg

Ρούσης: «Να είναι το καλύτερο Final-4 για τον Πανναξιακό»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΝ, Γιώργος Ρούσης σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Γλυφάδας και το Δήμαρχο κ. Παπανικολάου που φιλοξενούν το Final 4 και μετά από καιρό θα γίνει η διοργάνωση σε ένα μεγάλο γήπεδο και είμαι σίγουρος ότι θα είναι γεμάτο ανεβάζοντας το επίπεδο.
Όσον αφορά για τους στόχους του ΠΑΟΝ εμείς φέτος κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά, αλλά προχωράμε βήμα, βήμα. Η κλήρωση ήταν καλή, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξεις μέσα στο γήπεδο γιατί η αλήθεια είναι ότι και το Μαρκόπουλο αν είχε δικαίωμα επιλογής εμάς θα ήθελε ως αντίπαλο. Εμείς πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι και να λειτουργήσουμε όπως λειτουργούμε όλη τη χρονιά για να προκριθούμε στον τελικό που θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για τον Πανναξιακό. Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΝ έχει κάνει καλές πορείες και στην Ευρώπη, συμμετέχει για 3η φορά σε Final 4 και θέλουμε αυτό να είναι το καλύτερο. Εύχομαι να γίνουν καλοί αγώνες και ο τραυματισμός της Κλέιν να είναι ο τελευταίος».

Τοτσίδου: «Ας αποτελέσει το διήμερο κίνητρο να ασχοληθούν νέοι με το βόλεϊ»

Η αρχηγός του Πανναξιακού, Σία Τοτσίδου ανέφερε: «Ευχαριστούμε το Δήμο για τη φιλοξενία και θέλω να ευχηθώ αυτό τι διήμερο να αποτελέσει κίνητρο για νέους ανθρώπους είτε για να δουν είτε για να ασχοληθούν με το άθλημα μας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και να τελειώσουμε το τουρνουά με υγεία».

Νικολάκης: «Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο»

Ο προπονητής του ΑΟ Μαρκοπούλου, Γιάννης Νικολάκης τοποθετήθηκε λέγοντας: «Ευχαριστούμε το Δήμαρχο γιατί μετά από πολλά χρόνια θα γίνει στην Αθήνα ένα Final 4 γυναικών. Να ευχηθούμε να γίνει ένα διήμερο με καλά παιχνίδια. Για μας υπάρχει μια χαρά και μια λύπη. Χαρά γιατί μετά από 9 χρόνια επιστρέφουμε στο Φάιναλ 4 και είναι πολύ σημαντικό για τα νέα κορίτσια. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Λύπη γιατί στην τελευταία προπόνηση χάσαμε την Πούλι Κλέιν. Τα κορίτσια θα παίξουν και για αυτή και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Δικαιούλια: «Θα παίξουμε και για την Πούλι»

Η αρχηγός του ΑΟΜ, Βιργινία Δικαιούλια είπε: «Είναι μεγάλη μας τιμή που συμμετέχουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Υπάρχει ενθουσιασμός και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, παρά την ατυχία της Πούλι. Θέλουμε να παίξουμε και για την συμπαίκτριά μας και θα δώσουμε το 100%».

Στην 3η συμμετοχή του ΠΑΟΝ σε Final-4 Κυπέλλου Γυναικών, ο κόουτς Γιώργος Ρούσης ευχήθηκε αυτό να είναι το καλύτερο για την ομάδα του ενώ  η αρχηγός της νησιωτικής ομάδας Σία Τοτσίδου θέλει το διήμερο να αποτελέσει κίνητρο για τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με την πετοσφαίριση.  

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares