Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017 22:49

Ρούσης: «Ήταν ένα παιχνίδι άγριας ομορφιάς»

Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές των ομάδων του Πανναξιακού και του Μαρκόπουλου, Γιώργος Ρούσης και Γιάννης Νικολάκης αντίστοιχα, αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης:

Γλυκόπικρη γεύση αλλά περηφάνια για την υπερπροσπάθεια των κοριτσιών του άφησε ο πρώτο ημιτελικός στον προπονητή του Α.Ο Μαρκοπούλου, Γιάννη Νικολάκη ενώ από την άλλη χαμόγελα, ανακούφιση και μεγάλη χαρά για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών για τον Γιώργο Ρούση.

Μετά τη λήξη του πρώτου ημιτελικού, ο προπονητής του Α.Ο Μαρκοπούλου, Γιάννης Νικολάκης σχολίασε: «Θαυμασμός στα κορίτσια του Μαρκόπουλου. Έπαιξαν κατά το 50% νεάνιδες, πάλεψαν το ματς. Είχαμε μία μεγάλη απώλεια με την Πούλι. Μέσα σε ένα 24ωρο καταφέραμε και διαχειριστήκαμε την κατάσταση, γιατί ξέρετε ότι η Πούλι είναι βαρόμετρο για την ομάδα μας. 
Αυτό που νιώθω είναι χαρά και λύπη. Χαρά γιατί παλέψαμε και κάναμε την ανατροπή, αλλά η εμπειρία έγυρε την πλάστιγγα προς τα κορίτσια της Νάξου. Έπρεπε να ρισκάρουμε να παίξουμε απελευθερωμένα. Το μέλλον ανήκει στα κορίτσια».

Από την άλλη ο κόουτς του Πανναξιακού ΑΟΝ, Γιώργος Ρούσης τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι άγριας ομορφιάς. Είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το παιχνίδι εύκολα 3-0. Το Μαρκόπουλο ήταν μαχητικό και του δίνω συγχαρητήρια. Φοβήθηκα ότι θα υποτιμούσαμε το Μαρκόπουλο στην αρχή, αλλά τελικά το κάναμε στο τέλος και παραλίγο να το πληρώσουμε ακριβά. Σημασία έχει ότι παίζουμε σε έναν τελικό και είναι πάρα πολύ μεγάλο γεγονός για εμάς και το νησί» ενώ για το εάν προτιμά αντίπαλο για τον τελικό: «Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά ελπίζω και το δεύτερο παιχνίδι να διαρκέσει το ίδιο και να είναι το ίδιο κουρασμένες οι δύο ομάδες»

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares