×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 05 Μαρτίου 2017 17:56

Δεν τα κατάφερε το Νεώριο… Πρωταθλήτρια η Αναγέννηση Σάμου [pics]

Πρωταθλήτριες  Αιγαίου στέφθηκαν χθες οι Νεανίδες της  Αναγέννησης Σάμου , που επικράτησαν στον τελικό της Ζ’ Περιφέρειας με 3-0 σετ του Νεωρίου Σύρου .

Στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Σάμου, η Αναγέννηση ήταν πολύ καλύτερη, με το Νεώριο να ξεκινά καλά μόνο στο πρώτο σετ και από εκεί και πέρα να μην μπορεί να αντισταθεί στην ανωτερότητα των κοριτσιών από τη Σάμο.

Την απονομή των μεταλλίων στην ομάδα της Σύρου έκανε η πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΠΕ Σάμου Μέλπω Λάνδρου. Τα μετάλλια και το κύπελλο στην πρωταθλήτρια ομάδα έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος.
Η Αναγέννηση θα συνεχίσει στην επόμενη φάση που είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων, περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλο της. 

Τα σετ: 25-16, 25-11, 25-11.

ΑΣΣ Αναγέννηση Σάμου: Σπηλιωτοπούλου, Κωνσταντέλλη, Μαγγιρίδου, Βαλιδάκη, Μαραθοκαμπίτου Σ., Μαραθοκαμπίτου Ν., Γκουντινα, Αντωνουσου, Φράγκου, Κιννα.
ΑΣΕ Νεωρίου: Κοκμοτού Ν., Ρούτσι, Τζέκα, Λυγνού, Κοκμοτού Β., Βαρσάμη, Σκουλάτου, Πρίντεζη, Μπουντούρη.

Δείτε φωτογραφίες και το Live Score του αγώνα όπως μεταδόθηκε από εμάς σε συνεργασία με το αξιόπιστο μέσω SamosSport.gr και τους συνεργάτες  μας στο όμορφο νησί Νίκο Οικονόμου και Γιώργο Τζουραμάνη.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares