Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017 20:51

Mάρκο Γκασπάρι και στο βάθος Γιώργος Ρούσης για Εθνική Γυναικών!

Για πρόταση της ΕΟΠΕ, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα με τον Mάρκο Γκασπάρι, στον Γιώργο Ρούση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γυναικών, αναφέρουν πληροφορίες.

O Mάρκο Γκασπάρι, είναι ο εκλεκτός της ΕΟΠΕ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής γυναικών, ενώ στην εξίσωση υπάρχει και ο Γιώργος Ρούσης του Πανναξιακού.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η δουλειά που παρουσίασε ο Ρούσης στη Νάξο τον έφερε στην πρώτη γραμμή των υποψηφίων αντικαταστατών του Γιάννη Καλμαζίδη και αύριο, μεθαύριο θα έχει ραντεβού με τον Γιώργο Καραμπέτσο.

Αν όλα πάνε καλά, θα προσληφθεί παρτ ταιμ στο τιμ της εθνικής γυναικών και θα αναλάβει είτε ως πρώτος, είτε ως συνεργάτης του Γκασπάρι, που θα έρθει αν προχωρήσει μια συμφωνία με μεγάλη πολυεθνική εταιρεία. Στη συμφωνία περιλαμβάνεται και η πληρωμή ξένου προπονητή και πολλά άλλα μπόνους προς την εθνική γυναικών, προκειμένου να βγει από το τέλμα και να συγκινήσει τις διεθνείς, που της γύρισαν την πλάτη.

Ο Γκασπάρι αυτή την περίοδο δουλεύει στη Μόντενα, ενώ πέρυσι ήταν στην Πιατσέντα και δούλεψε κατά περιόδους στην Τεργέστη, στην Κονιλιάνο και ως ως δεύτερος στη Μπακού, την Περούτζια, την Τσιβιτανόβα και την Ανκόνα.

πηγή: volleynews.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares