Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 10:28

Πανναξιακός ΑΟΝ: Η πιο ιστορική στιγμή μέχρι την επόμενη

Ο Πανναξιακός αντιμετωπίζει σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου στις 19:00 τον κυπελλούχο και περσινό νταμπλούχο Ολυμπιακό διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή  για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1 γυναικών.

Οι δύο ομάδες κέρδισαν την πρόκριση στους τελικούς των πλέι-οφ αήττητες κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΟ Θήρας ενώ η ομάδα του Πειραιά αγωνίστηκε την Μ. Βδομάδα στους τελικούς του CEV Challenge cup.

Ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες και οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να πραγματοποιήσουν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 5ου διαδοχικού πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας παράλληλα το 5ο σερί νταμπλ αφού ήδη έχουν κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας ενώ η ομάδα της Νάξου έχοντας τον άτυπο τίτλο του αουτσάιντερ θα διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί κυνηγώντας την έκπληξη.

Την Τετάρτη (26/4) η σειρά, μεταφέρεται στη Νάξο (19:00) ενώ ο 3ος τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (29/4) στις 20:00 στο Ρέντη.

Από την πλευρά του Πανναξιακού, με την ψυχολογία ανεβασμένη από το 2-0 επί του ΠΑΟ και την Κατερίνα Ζακχαίου να έχει αναδειχτεί ως MVP των ημιτελικών, επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία. Ο Πανναξιακός έχει εκπληρώσει όλους τους φετινούς στόχους τερματίζοντας στην τετράδα του πρωταθλήματος, και φτάνοντας μέχρι τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Ελεύθερος και χωρίς άγχος ο Πανναξιακός θα διεκδικήσει ότι του αξίζει, με την αρχηγό της ομάδας Σία Τοτσίδου να δηλώνει: «Υπάρχει μεγάλη προσμονή είναι κάτι πρωτόγνωρο για το σύλλογο η συμμετοχή σε τελικούς πρωταθλήματος. Οι νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό μας χαροποίησαν πάρα πολύ, μιας και δεν ήταν απλές νίκες αλλά νίκες που μας δίνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στους τελικούς.

Η ομάδα έχει κάνει υπέρβαση σε πολλούς τομείς φέτος. Όλη η πορεία μας φέτος είναι αντάξια της θέσης που βρισκόμαστε. Φυσικά παίζουμε με μια πολύ ποιοτική ομάδα, την νταμπλούχο των τελευταίων ετών και φιναλίστ ομάδα του Challenge Cup, αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να παίξουμε ελεύθερα όμορφο βόλεϊ και να διεκδικήσουμε από κάθε παιχνίδι ότι μας αξίζει.

Αγωνιστικά κύριο μέλημά μας είναι να δείξουμε εμείς τον καλό μας εαυτό και να ακολουθήσουμε την τακτική μας. Για περισσότερες πληροφορίες στο… προπονητικό τιμ που γνωρίζει κάθε δυνατό και αδύναμο σημείο των ομάδων».

Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς στις  δηλώσεις του τονίζει ότι Πανναξιακός και Ολυμπιακός είναι οι δυο καλύτερες ομάδες της φετινής σεζόν τονίζοντας ότι: «Είναι ίδιο παιχνίδι όπως στον τελικό του Κυπέλλου και όπως  είχα πει τότε θα αγωνιστούν οι δυο καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος που έχουν παίξει το καλύτερο βόλεϊ τη φετινή σεζόν. Εμείς έχουμε ένα πλεονέκτημα λόγω της έδρας. Έχουμε παίξει τρεις φορές φέτος με τον Πανναξιακό και έχουμε κερδίσει και τις τρεις, ωστόσο οι τελικοί δεν θα είναι το ίδιο εύκολοι όσο οι ημιτελικοί. Είμαι σίγουρος όμως ότι οι αθλήτριές μας θα αντιμετωπίσουν με μεγάλη σοβαρότητα αυτά τα ματς και στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας».

Ο πρώτος ημιτελικός θα μεταδοθεί ζωντανά από το «Μ. Μερκούρη» στις 19:00 από το Novasports4HD

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών

1ος τελικός – Σάββατο 22/4
19:00, Ρέντη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

2ος τελικός – Τετάρτη 26/4
19:00, Νάξου, ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

3ος τελικός – Σάββατο 29/4
20:00, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

4ος τελικός (αν χρειαστεί) – 2/5
Νάξου, ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί αργότερα)

5ος τελικός (αν χρειαστεί) – 5/5
Ρέντη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί αργότερα)

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares