×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 19:27

Οι επερχόμενες εκλογές «έδιωξαν» τον Ρούση

Με ανακοίνωση του ο Πανναξιακός ΑΟΝ επιβεβαιώνει εν μέρη το ρεπορτάζ μας που ήθελε τον Ρούση να έχει συμφωνήσει με τον ΑΟ Θήρας, καθώς η ομάδα της Νάξου ουσιαστικά αναφέρει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό λόγω των επερχόμενων εκλογών που έχουν δρομολογηθεί στον σύλλογο.

Στην ίδια ανακοίνωση η διοίκηση του Πανναξιακού ευχαριστεί τον Γιώργο Ρούση, ενώ παράλληλα προαναγγέλλει τη διενέργεια γενικής εκλογοαπολογιστικής  συνέλευσης.

Αυτό που απομένει είναι ο Γιώργος Ρούσης να ανακοινωθεί επίσημα από τη νέα του ομάδα, που πιθανότατα θα είναι ο ΑΟ Θήρας και ο Πανναξιακός να ορίσει την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο σύλλογός μας πολύ σύντομα θα οδηγηθεί σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση και διενέργεια εκλογών όπως προβλέπεται από το καταστατικό του, καθώς λήγει η διετής θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι συνεπώς αδύνατο τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. να δεσμεύσουν τη μελλοντική διοίκηση του συλλόγου, με μια τόσο σημαντική απόφαση όπως αυτή της επιλογής του προπονητή για τη γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης.
Με τις δεδομένες συνθήκες λοιπόν, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά τον Γιώργο Ρούση για την άψογη και απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία μας, να του ευχηθούν κάθε επιτυχία με την Εθνική μας ομάδα και καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

17855439_1378578978869800_4838780199038689485_o.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares