Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 13:26

Ένα βήμα πριν τον ΑΟ Θήρας η Μερτέκη

Μπορεί οι ειδήσεις στα μεταγραφικά της Α1 να είναι σπάνιο είδος αυτό το διάστημα, όμως εμείς μετά τη χθεσινή αποκάλυψη για τη πιθανή μετακίνηση της Μελίνας Εμμανουηλίδου στη Σαντορίνη συνεχίσουμε με ακόμη μία παίκτρια που έχει κάνει «προκράτηση» εισιτηρίου για το νησί του Ηφαιστείου.

Ποια είναι αυτή; Η Ευαγγελία Μερτέκη, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει στα χέρια της επίσημη πρόταση από τον ΑΟ Θήρας, αλλά περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, και προς το παρόν έχει βάλει στο «ψυγείο» την πρόταση που έχει κατατεθεί μέσω του ομοσπονδιακού προπονητή, αλλά και προπονητή της ομάδας του ΑΟ Θήρας, Γιώργου Ρούση.

Ο κ. Ρούσης, όπως και πέρυσι στη Νάξο έτσι και φέτος στην Σαντορίνη κινείται με απόλυτη μυστικότητα αναφορικά με τους μεταγραφικούς του στόχους, αλλά παράλληλα επιθυμεί να κλείσει το ρόστερ του από νωρίς...

Έτσι, οι πληροφορίες που φτάνουν σε εμάς θέλουν τον νέο προπονητή του συλλόγου να θέλει να τελειώνει τις εκκρεμότητες του γρήγορα. Όπως στην περίπτωση της πίεσης προς την διοίκηση του Πανναξιακού προκειμένου να ανανεώσει, με τον ίδιο περίπου τρόπο απαιτεί να έχει σύντομα την απάντηση της παίκτριας.

 Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ακραία (παίζει και Διαγώνια)  του Παναθηναϊκού Ευαγγελία Μερτέκη σκέπτεται πολύ σοβαρά να αποδεχτεί το (γενναιόδωρο) συμβόλαιο που της προτείνουν οι άνθρωποι του ΑΟ Θήρας και είναι πολύ πιθανό τη νέα σεζόν να τη δούμε να αγωνίζεται με τα χρώματα της Κυκλαδίτικης ομάδας.

 Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, ο ομοσπονδιακός προπονητής στις κλήσεις που έκανε για την εθνική ομάδα, υπάρχουν έως και 6 αθλήτριες (νυν και... μέλλουσες) του ΑΟ ΘΗΡΑΣ με τους ανθρώπους του συλλόγου να φαίνονται αποφασισμένοι να κάνουν μεγάλη και σοβαρή επένδυση στην ομάδα ΚΑΜΑΡΙ της Σαντορίνης.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares