×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 14:05

Ειρήνη Τσομπανίδου: «Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κ. Ρούση»

Η Ειρήνη Τσομπανίδου, αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου της με τον ΑΟ Θήρας για τη σεζόν 2017-18, μίλησε στην ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ για τους στόχους της ομάδας της Σαντορίνης, μετέφερε τα συναισθήματά της, μετά από την επέκταση της συνεργασίας της, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον νέο της προπονητή Γιώργο Ρούση, όσο και στους φίλους της ομάδας και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στις εντός έδρας αναμετρήσεις.

Στη Σαντορίνη μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων, φαίνεται να έχουν πάρει πολύ ζεστά τη νέα χρονιά. Μπορεί η κατάκτηση της 4ης θέσης να ήταν από τους πρωταρχικούς στόχους, ωστόσο από τις κινήσεις των ανθρώπων του ΑΟ Θήρας, είναι ξεκάθαρο πως τη νέα σεζόν, η ομάδα θα θελήσει να ανέβει ακόμα ένα αγωνιστικό επίπεδο.


Και δεν είναι μόνο τα ονόματα που ακούγονται από το μεταγραφικό παζάρι, όπως της Εμμανουηλίδου, που οι πληροφορίες μας λένε ότι έχει κλείσει στη Σαντορίνη, ούτε της Μερτέκη που και αυτή με τη σειρά της είναι ένα βήμα πριν «μετακομίσει» στο γειτονικό νησί. Είναι η προσθήκη βέβαια του Γιώργου Ρούση, πρώην προπονητή του Πανναξιακού, ο οποίος μετά από την επιτυχημένη πορεία με τις Ναξιώτισσες, θέλει να χτίσει ένα δυνατό σύνολο εν όψει της επόμενης χρονιάς με τη νέα του ομάδα, αλλά και οι ανανεώσεις βασικών αθλητριών, που κατάφεραν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να θεωρηθούν αναντικατάστατα μέλη του συλλόγου.

EDRGERSTHRHRT.jpg

Ένα από αυτά τα μέλη θεωρείται και η Ειρήνη Τσομπανίδου. Ο ερχομός της από τον Άρη Θεσσαλονίκης, ήταν ένα ακόμα κερδισμένο στοίχημα για τους Σαντορινιούς, αφού η απόδοσή της κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Γεννημένη στις 15-7-1993 στην συμπρωτεύουσα, με ύψος 1.85, η κεντρική του ΑΟ Θήρας, λίγες ώρες μετά την ανανέωση της συνεργασίας της, άνοιξε την καρδιά της στην ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ, μιλώντας για την ομάδα της, τον Γιώργο Ρούση, τους στόχους της επόμενης σεζόν, αλλά και για τους φίλους του ΑΟ Θήρας.

Καλησπέρα Ειρήνη. Καταρχάς συγχαρητήρια για την ανανέωση της συνεργασίας σου με τον ΑΟ Θήρας. Πως αισθάνεσαι μετά από αυτή την εξέλιξη;

«Είμαι ιδιαιτέρα χαρούμενη για την ανανέωση μου στην ομάδα της Σαντορίνης! Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά τον νέο μου προπονητή κ. Ρούση και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου για ακόμη μια χρόνια!»

Οι στόχοι της ομάδας ποιοι θα είναι φέτος;

SDFHTDHJTFJ.png

«Όπως έχει αναφερθεί από ανθρώπους της διοίκησης και τα προηγούμενα χρόνια, βασικός στόχος της ομάδας είναι κάθε χρόνο να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα! Ως τώρα τα έχει καταφέρει κι πιστεύω πως και τη νέα αγωνιστική χρόνια αυτό θα είναι το βασικό της μέλημα!»

Για τον νέο σου προπονητή τον Γιώργο Ρούση, ποια είναι η γνώμη σου;

«Δεν έχω συνεργαστεί τα προηγούμενα χρόνια με τον κ. Ρούση , ωστόσο η πορεία των ομάδων με τις οποίες έχει συνεργαστεί στο παρελθόν αποδεικνύει και την αξία του στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ! Δεν κρύβω ότι ανυπομονώ να συνεργαστούμε!»

DRFJDTJTY.jpg

Πετυχημένη ή όχι η χρονιά που πέρασε για τον ΑΟ Θήρας;

«Η χρονιά που πέρασε μόνο επιτυχημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αφού η ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση μετά τους αγώνες των play-off... Προσωπικά νιώθω πολύ γεμάτη από τις εμπειρίες που είχα φέτος μιας και η ομάδα συμμετείχε και στο ευρωπαϊκό κύπελλο cev cup! Ήταν μια μοναδική εμπειρία τα ευρωπαϊκά ματς, ειδικά όταν συνδυάζονται με την αγάπη του κόσμου που μας συνόδευε ακόμη και στο εκτός έδρας ματς στο Ισραήλ! Κάπου εδώ νομίζω ότι πρέπει να αναφερθώ και στην μοναδική κερκίδα και τους οπαδούς της Σαντορίνης που δεν μπορούν να συγκριθούν ούτε και με τα clubs των μεγάλων ομάδων! Είναι φοβερή η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο γήπεδο από την παρουσία τους, πόσο μάλλον όταν φτιάχνουν κορεό που καλύπτουν όλη την κερκίδα!»

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όπου η Ειρήνη Τσομπανίδου θα φορέσει εκ νέου τα χρώματα του ΑΟ Θήρας, συμπληρώνουν ένα πολυσύνθετο πάζλ, το οποίο άρχισε να παίρνει μορφή τη σεζόν 2005-2006, όταν η 24χρονη κεντρική ξεκίνησε να αγωνίζεται με τα χρώματα του ΜΑΣ Αετού. Ιδού και το βιογραφικό της.

2005-2006 ΜΑΣ Αετός

2006-2013 Ν. Βότσης

2012-2013 ΜΑΣ Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου

2013-2015 Ν. Βότσης

2015-2016 Άρης

2016-2017 ΑΟ Θήρας.

19029413_1521368211267283_8691607706784416997_n.jpg

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ"

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares