Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011 15:10

Η ΕΟΠΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ ΣΤΟΝ 2ο ΟΜΙΛΟ….

pannaxiakos_A2

Εν αναμονή της απόφασης από την ΕΟΠΕ, σχετικά με την συμμετοχή του Πανναξιακού ΑΟΝ στην Α1 ή όχι, η Ελληνική ομοσπονδία πετοσφαιριστής έλαβε αποφάσεις σχετικά με την κατάρτιση των ομίλων στην Α2 Γυναικών.

Δείτε την σχετική απόφαση για την Α2 Γυναικών.

Εγκρίθηκε η πρόταση της ΚΕΠ το πρωτάθλημα 2011-2012 της Α2 γυναικών να γίνει με τρεις ομίλους. Ο πρώτος όμιλος με 9 ομάδες (έξι από την Αττική και τρεις από Κρήτη). Ο δεύτερος με 9 ομάδες (τέσσερις από την Αττική, μία από τη Νάξο, δύο από την Πάτρα και δύο από τη Λάρισα). Ο τρίτος όμιλος με 10 ομάδες (πέντε από τη Θεσσαλονίκη, δύο από τη Δράμα, μία από Γιάννινα, Γιαννιτσά και Ελασσόνα).

Την άνοδο στην Α1 θα λάβουν οι ομάδες που θα κατακτήσουν την 1η θέση σε κάθε έναν από τους τρεις ομίλους, υποβιβάζονται οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο τελευταίες θέσεις σε κάθε έναν από τους τρεις ομίλους και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία θα καταλάβουν οι 10 πρωταθλήτριες ομάδες κάθε τοπικού – περιφερειακού πρωταθλήματος και η νικήτρια του τουρνουά των δευτεραθλητριών ομάδων από τις Ενώσεις – Περιφέρειες που έχουν διαβάθμιση κατηγοριών. Σύνολο ομάδων 2012-2013: έως 33 ομάδες.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτή η απόφαση αποτελεί την καθιερωμένη κατάρτιση των ομίλων και δεν έχει σχέση με την απόφαση που θα παρθεί σύμφωνα με πληροφορίες στα τέλει του μήνα και θα αφορά ποια θα είναι τελικά η ομάδα που θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο για συμμετοχή στην Α1.


Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares