Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 15:57

Η πρώτη κίνηση έγινε με έκδοση ''Κάρτας Φιλάθλου''

  Δεν είναι αστείο... Κυκλοφόρησαν άμεσα από τον Πανναξιακό ΑΟΝ οι κάρτες φιλάθλων του συλλόγου.

Μετά την χθεσινή κινητοποίηση και την απόφαση η ομάδα βόλεϊ να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, και εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης για την διεξαγωγή εκλογών για νέο ΔΣ στο σωματείο, όλοι οι άνθρωποι που εμπλέκονται με τον σύλλογο έχουν εξαπολύσει κυνηγητό με τον χρόνο ώστε να προλάβουν προθεσμίες, και κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για την εξεύρεση οικονομικών πόρων. 

Με το moto "Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ" κυκλοφόρησαν άμεσα οι κάρτες φιλάθλων που αποσκοπούν στην οικονομική στήριξη του συλλόγου ώστε να ενισχυθούν τα αγωνιστικά τμήματα βόλεϊ και μπάσκετ. 

Περιμένοντας την επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τις παροχές που θα αποκτά κάποιος αγοράζοντας την κάρτα, οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο κάτοχός του θα έχει δωρεάν είσοδο σε όλους τους αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ του Πανναξιακού, καθώς και έκπτωση από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Στα σχέδια των ανθρώπων που φιλοδοξούν να αναλάβουν τις τύχες του σωματείου μετά την εκλογική διαδικασία της Κυριακής, είναι η δημιουργία μπουτίκ, που θα συμβάλει σημαντικά στα έσοδα του συλλόγου.

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares