×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 12:14

«Έσκασε» την πρώτη τορπίλη με Αμάντα Μπράουν ο Πανναξιακός ΑΟΝ

Η πρώτη τορπίλη έσκασε στη Νάξο, όπου ο Πανναξιακός ΑΟΝ επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας  ανακοίνωσε πριν λίγο την απόκτηση της Αμερικανίδας κεντρικής, Amanda Brown.

Η 23χρονη κεντρική με ύψος 1.88 ήρθε στην Ευρώπη τη σεζόν 2015-16 για λογαριασμό της Δανέζικης Lyngby. Πέρσι αγωνίστηκε στην Τσεχία και την Κράλοβο Πολε Μπρνό, με την οποία κατέκτησε την 3η θέση στο Πρωτάθλημα της χώρας.

Στην Αμερική φοίτησε στο Εastern Washington University και στο Oregon State University.

Η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Πανναξιακού ΑΟΝ είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουν στη Νάξο,την αθλήτρια Amanda Brown.

Η 23χρονη, Αμερικανίδα κεντρική, ύψους 1.88, αποτέλεσε την περσινή χρονιά βασικό στέλεχος της Kralovo Pole Brno, με την οποία κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα Τσεχίας, ενώ συμμετείχε και στο CEV Challenge Cup.

Καλωσορίζουμε τη σπουδαία αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και το νησί μας και είμαστε βέβαιοι ότι η αγωνιστική της παρουσία θα συντελέσει καταλυτικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου».

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ ο Πανναξιακός έχει κερδίσει ήδη τον άτυπο τίτλο της ομάδας που στήθηκε σε χρόνο ρεκόρ, όμως όλα δείχνουν ότι η ομάδα της Νάξου δε θα σταματήσει εδώ, αφού είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσει και 2η ξένη παίκτρια!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares