×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 05:17

"Μποφόρ" εξελίξεων με Διώτη και δεύτερη ξένη στον Πανναξιακό!

Ένα βήμα πριν επιστρέψει στη Νάξο για λογαριασμό του Πανναξιακού βρίσκεται η Παναγιώτα Διώτη, αφού οι δύο πλευρές φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι η τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας. “Σκάει” και η δεύτερη τορπίλη μετά από αυτή της Amanda Brown.

Η νέα διοίκηση του Πανναξιακού έχει κλέψει για τα καλά την παράσταση, τη φετινή μεταγραφική περίοδο, καθώς πέρα από το κομμάτι του χρονικού περιορισμού που ταλάνιζε τις σκέψεις των ανθρώπων της, έπρεπε να βρει και το κατάλληλο υλικό, ώστε αυτή η εντατική προσπάθεια, να αναδειχθεί με τον πλέον αποτελεσματικότερο τρόπο τη νέα σεζόν, στα γήπεδα της Α1 γυναικών.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΙΩΤΗ

Για την Παναγιώτα Διώτη δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα μπει στο πλοίο της γραμμής για τη Νάξο, καθώς η παρουσία της στην ομάδα του Πανναξιακού την περίοδο 2014-2016, είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις στους ανθρώπους του συλλόγου. Το πέρασμά της από τα γήπεδα της Γαλλίας και την Treville, σίγουρα αποτέλεσε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για την ίδια, ωστόσο η δίψα της να αγωνιστεί ξανά με τα χρώματα του Πανναξιακού, την έχουν «σπρώξει» ώστε να αρνηθεί δύο προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, αυτή την περίοδο.

508f0cfa508fd6ad8625ac4e3f892e9f_XL.jpg

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα λένε πως και η Διώτη αλλά και η νέα διοίκηση του Πανναξιακού επιθυμούν να πραγματοποιηθεί το deal μεταξύ τους και ταυτόχρονα να ξεπεραστεί η δυσκολία στο οικονομικό κομμάτι, το οποίο και από ότι λένε οι ίδιες πληροφορίες, κρατάνε την επιστροφή της Λαμιώτισσας ακραίας σε στάση αναμονής.

Ο Πανναξιακός πάντως, σε περίπτωση που εντάξει στο δυναμικό του και την Παναγιώτα Διώτη, θα απέχει δύο ή τρεις ακόμα κινήσεις, πριν ολοκληρώσει με την σειρά του και αυτός το φετινό του ρόστερ.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΔΙΩΤΗ (greekvolley.gr)

seghwehrethh.jpg

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΝΗ

Από εκεί και πέρα η επόμενη είδηση που πολύ πιθανό να πορευθεί ταυτόχρονα με την Παναγιώτα Διώτη, ακούει στο όνομα της δεύτερης ξένης, η οποία προέρχεται από την ίδια ήπειρο με της Amanda Brown.

Οι πληροφορίες λένε, πως οι συζητήσεις έχουν πάρει θετική πορεία και το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθούν και τα τυπικά, ώστε ο σύλλογος να προβεί στην ανάλογη ανακοίνωσή της.

Το όνομα της σαφώς και δεν θα μπορούσε να γραφτεί για ευνόητους λόγους, ωστόσο η προσθήκη της ίδιας, αναμένεται να βοηθήσει κατά πολύ τον Πανναξιακό, ώστε να πετύχει τους φετινούς στόχους, που έχει θέσει στο νέο Πρωτάθλημα. 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares